Skal du sælge din skrotbil? – Pas på fup

0

Skal du din sælge din skrotbil? Pas på en kæmpe stor fup
Se her, hvordan du undgår at blive snydt på internettet, så du ikke betaler for en bilvurdering, som du kan få Helt gratis hos www.autoskrotning.dk

Skal den gamle skrotbil sælges, starter de fleste med at få vurderet bilen på internettet for at tjekke, hvor meget den kan sælges af sted for. Skrotning af bil skal ske hos en autoriseret auto ophugger Der er super gode muligheder for at finde en gratis og realistisk vurdering på nettet. Men pas absolut på de useriøse hjemmesider, hvor du pludselig skal betale for bil vurderingen. Autoskrotning.dk har over 500.000 følger i www.facebook.com/skrotbil

Brug din sunde fornuft. Se om hjemmesiden virker seriøs og søg eventuelt andre brugeres oplevelser på internettet, inden du benytter dig af hjemmesiden. Så snart du begynder din søgning af bilsalg, bilpriser, vurdering af bil på nettet, popper der masser af hjemmesider op, heriblandt prisfælderne. Www.autoskrotning.dk advarer blandt andet mod disse sider dinbilpris.com meget farlig hjemmeside

Få ydelsen gratis hos www.autoskrotning.dk
Når du kommer til hjemmesiderne, er der flere steder opgivet en pris på 399 kroner.

Www.Autoskrotning.dk advarer om, at siderne på den måde, de er bygget op på, holder dig fokuseret på udfyldelse af felterne. Du risikerer derfor ikke at have læst prisoplysningen, som fremgår af de betingelser, du afkrydser at have accepteret. Og så hænger du på regningen. Autoskrotning Hvor meget er DIN BIL værd?
Hvis du står og skal sælge eller købe bil, kan en bilvurdering spare dig for rigtig mange penge. Vore vurdeinger er baseret på fakta fra hele branchen, og ikke bare en værdi taget ud i luften af en lokal bilforhandler. (Han tjener jo kun penge på at sælge biler som han har købt billigt og kan sælge dyrt igen. Vil du have en nøjagtig indikation på hvad en bil er værd – brug autoskrotning.dk så ingen snyder dig ! Er du træt af din bil og kan ikke komme af med den? Skrotpræmie bliver betalt kontant

Så står vi til rådig! Det skal ikke længere være svært at skrotte sin bil.

Vi som autoriseret firma sætter pris på miljøvenlig skrot og derfor er vi ekstra opmærksomme, når vi skrotter din bil på den mest hensigtsmæssige måde, som
både vil gavne dig og MILJØET!

Du kan få op til 100.000 Kr. KONTANT samme dag for din skrotbil.

Vi sørger for at din bil bliver afhentet og transporteret fra din adresse. Skrotbiler afhentes
Vi sørger for som en ekstra service at afmelde dine nummerplader gratis.

Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift/grøn ejerafgift samt forsikring indsat på din NEM-konti.

Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, model eller årgang

Din Skrotbil
Din Personbil
Din Varebil
Din reservedelsbil
Din defekte bil
Din bil som er blevet kasseret til syn
Din bil som er blevet trafikskadet

Hvis du kan genkende din bil fra en af de ovenstående beskrivelser, så kan du nemt og let udfylde blanketten på højre side, og vi vil så kontakte dig indenfor kort tid med et uforpligtende tilbud – hvis tilbuddet accepteres, kommer vi og henter din bil efter aftale. Vi afregner kontant på stedet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.