Brug en tv-oversigt til at finde flow TV

De mange forskellige streamingtjenester der efterhånden er har ikke kun givet os forbruger endnu flere muligheder for at lade os blive underholdt. De har også vækkede den ellers meget trætte og dovne tv-branche i Danmark.

For det er faktisk blvet meget interessant at se alm. flow TV igen. Vi skal ikke mange år tilbage i tiden før at hele sendefladen var mere eller mindre genudsendelser og gamle ligegyldige film og tv-serier. På det tidspunkt havde vi som forbruger meget svært ved at finde alternativer og det udnyttede de forskellige tv-kanaler. Men det er heldigvis slut nu! Et hurtigt kig på en online tv-oversigt som tvtvtv.dk viser at der igen er masser af forskellige tv-programmer der værd at tage et kig på.

Der er masser af underholdningsprogrammer i TV

De danske tv-kanaler har for længst fundet ud af at vi også gerne vil se udenlandske tv-shows som eksempelvis “So you think you can dance” eller “Britain’s got talent” Det er underholdning på topplan og noget som de danske versioner stadigvæk ikke kan leve op til endnu. Men bevares de prøver da med bl.a. den danske udgave af X-Factor som man sige har taget Danmark med storm. Men så skulle du lige prøve at se den amerikanske version af X-Factor på DR3 Så vil du helt sikkert ende med at sidde helt ude på kanten af sædet og tænke “hvad skete der lige her” For de kan noget når det kommer til underholdning i TV de amerikaner.

Engelske tv-programmer er fantastiske!

Det samme glæder engelske tv-programmer som eksempelvis”Britain’s got talent” eller “Big Brother” Her kan man godt se på produktionen at der stadigvæk er lang vej endnu hvis de danske versioner skal kunne måle sig med dem. Derfor er det super spændende at se disse tv-programmer fra de store lande ud i verden. Og det ved de forskellige danske tv-kanaler. Derfor kan du på en online tv-guide finde masser af spændende og sjove tv-programmer som bliver vist som det vi kender som alm. flow TV. Det smarte er at du også kan streame helt alm. flow TV så du behøver altså ikke sidde der hjemme foran dit fjensyn og vente på at det tv-program du gerne vil se kommer.