Zleep Hotel – Smil når du sover

0

Zleep Hotels er en dansk hotelkæde, som har fokus på at være det bedste hotel, du har brug for, til en pris hvor alle kan være med. Konceptet bag Zleep Hotels går i al sin enkelthed ud på, at det skal være billigere at få en rigtig hoteloplevelse. Værelserne på Zleep Hotels skal indeholde alt det du, som gæst, har brug for for at kunne slappe af, og få en god nats søvn. Det betyder, at alle værelser på Zleep Hotels indeholder bad/toilet, TV, en god seng, og gratis Wifi. Kort sagt, så får du som gæst alt du har brug for, og du betaler ikke for mere. Det er et vigtigt kriterium, at det altid skal være let at finde et Zleep Hotel, og det altid skal være let at komme dertil, uanset om der benyttes bil eller offentlig transport. Priserne hos Zleep Hotels afspejles af ideen om, at det altid skal være billigst at booke online her på zleephotels.com. Der findes to forskellige priser; FlexPrice er den fleksible løsning der kan bookes online, via email, i telefonen eller i receptionen. BestPrice kan kun bestilles online og er altid billigere end FlexPrice.

Zleep Hotels

Zleep booking Danmark

Tel: +45 70 235 635

booking@zleephotels.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.