Godt Smil – Danmarks førende tandlægekæde

0

Godt Smil Tandlægerne er Danmarks største og førende tandlægekæde med i alt 60 tandlægestole fordelt på 10 topmoderne klinikker, beliggende i landets største byer. Derudover har kæden også eget dansk dentallaboratorium, som fremstiller flere typer af porcelænskroner i en meget høj kvalitet. Godt Smil klinikkernes tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger behandler hver eneste dag over 1.000 tilfredse patienter. Personalet i Godt Smil går aldrig på kompromis med kvaliteten og sætter altid dig og dine behov i centrum. Hos Godt Smil får du tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris. Du kan kontakte os på 70 29 40 20 Vores telefontid er mandag – torsdag kl. 8.00 – 16.00 og fredag kl. 8.00 – 15.00.

www.godtsmil.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.