Cykelhjälm – Ja tack!

0

Svenskarna har under de senaste åren blivit mycket bättre på att använda hjälm när man cyklar. Vi har faktiskt gått från att 15% av oss använder cykelhjälm till att hela 25% väljer säkerhet före en perfekt frisyr på bara några år.

Det bästa med dessa ral är inte bara att vi har blivit bättre på att ta hand om oss själva och varandra, men även att detta har hänt utan några lag ändringar.

Vi har blivit mer medvetna genom kampanjer och även mycket bättre och mer information ifrån trafikverket. En annan sak som kan ha gjort att vi idag väljer att använda cykelhjälm är för att det idag finns så många olika varianter av cykelhjälmar med coola mönster på marknaden.

Här kan du se några hjälmar med cool design för inspiration.

Cykelhjälm – online shop | Köp cykelhjälmar billigt hos bikester.se!

Tendensen kan ses i alla åldersgrupper, av bägge kön och till alla ändamål. Detta är glädjande, då vi i Sverige är väldigt bra på att använda cyklen när vi ska till arbetet eller handla osv. Det är alltså inte bara en sportsgren, som det kan ses mer som i Australien och USA, där det är lag på att använda hjälm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.