Skønt forår på Island

Hvis du har lyst til at opleve noget lidt anderledes end den sædvanlige Mallorca tur, så overvej om rejsen måske skal gå nordpå i stedet for sydpå. Til foråret kan man med fordel overveje rejser til Island, da det meget smukt, og naturen virkelig viser sig fra sin gode side.

 

Man kan bl.a. tage op og se de store vandhuller ved Geysir området. Her syder og bobler det i overfladen, og her skyder den aktive gejser Strokker kogende vand 20-25 meter op i luften hver 5-7 minut.

 

Du kan også se Gullfoss, som er et stort vandfald på Island, faktisk det største. Det er fredet og der løber hvert sekund ca. 100 kubikmeter vand ned fra det. Det er et helt fantastisk syn.

 

Derudover er der også Nationalparken Thingvellir, som bl.a. er hjemstedet for vikingernes første demokratiske samlinger på Island.

Hvis du stadig ikke har fået nok af den smukke natur, kan du tage et smut til den Blå Lagune, hvor vandet er er mælkehvidt, og indeholder naturlige mineraler, som nogle mener er helende.

Her svømmer man under åben himmel i det 37-29 grader varme vand, som i øvrigt kommer fra 2000 meter under jordens overflade, hvor det starter med at være 240 grader varmt. Det er en helt usædvanlig oplevelse.