Bevæger du dig nok?

Efter at have læst denne overskrift, er der nok mange der tænker: ”Hvad er nok?”

Det kan være svært at definere, for hvornår er nok nok? Hvis man er typen, der godt kan lide at have faste rammer og regler for en ting som sundhed, så vil man glædes over, at Sundhedsstyrelsen anbefaler 10.000 skridt om dagen, for så har man noget fast at forholde sig til.

Men hvordan holder man styr på sine skridt, for det er jo ikke fordi, at man kan holde styr på, hvor mange man tager på en dag, blot ved at tælle selv. Heldigvis er der opfundet en meget smart og lille ting, som gør at du ikke skal holde styr på regnskabet: en skridttæller.

 

Det er den gode gave til en ven, veninde, forældre eller bedsteforældre, der skal motiveres til at få bevæget sig lidt mere. Flere, der har anskaffet sig skidttælleren, har fundet ud af, at det er ret sjovt at have en skridttæller, da der er blevet en form for konkurrence mellem for eksempel ægtefæller, om hvem der fik gået flest skridt pr. dag.

 

Vil du også erhverve dig en skridttæller og komme i gang med at få bevæget dig nok, så klik ind på Viivaas hjemmeside på ovenstående link, og se de mange muligheder.