Med fly til Grønland

0

Hvis man skal fra Danmark til Grønland skal man flyve elle sejle. Langt de fleste vælger at flyve, da en sejltur til Grønland varer dagevis, hvorimod en flyvetur kan gøres på blot et par timer. Rejser du med fly til Grønland foregår afrejsen fra Københavns lufthavn i Kastrup, og ruten tager der på en tur vest over, henover Fyn og Jylland, og efter et par timers flyvning vil du lande i Nuuk.

Udover Nuuk lufthavn har Grønland 19 andre lufhtavne, med internationale forbindelser, men Nuuk er grunsdet dens placering i hovedstaden den mest trafikerede, og mest moderne.

De grønlandske lufthavne adskiller sig meget fra europæiske lufthavne, når det kommer til stand og kvalitet. Udbuddet af shoppingmuligheder er ikke eksisterende i mange af de grøndlandske lufthavne, og det er i langt de fleste tilfælde blot tale om en flyveplads i højere grad end en lufthavn. Flyveturen tager imellem fem timer og 10 minutter til 5 timer og 40 minutter afhængig af vind – og vejrforhold.

Det kan klart anbefales at vælge en vinduesplads når du flyver til Grønland. Er det første gang du flyver vil du blive overrasket over hvor smuk den grønlandske natur er, året rundt. Foruden den grønlandske natur vil du også bliver overrasket over mødet med indlandsisen. Den skærende kontrast der er imellem det blå hav og den kridhvide indlandsis er et sandt syn for guder – Glæd dig!

Leave A Reply

Your email address will not be published.