Tjen penge på din eks

Lad mig sætte en scene: I råber og skriger stadig. Vrisser af hinanden og kan ikke engang finde ud af at drikke en kop kaffe sammen, uden at det hele går op i, hvad den ene og anden har gjort forkert. Det er lang tid siden, at I gik fra hinanden, og den her kaffeaftale har kun bekræftet dig i, at det faktisk var godt, at du slap for ham.

Forholdet er definitivt slut, og det er tid til at rydde op. Både i dine tanker og i dine omgivelser. For et forhold efterlader altid mere end spor i sjælen. Der er også alle de materielle spor, der kan minde dig om noget, der var engang. Det er ikke altid lige sjovt, så måske er det på tide at skille sig af med de gaver, du har fået af ham, du nu kalder din ekskæreste.

Og hvad ville være mere passende end at tjene nogle penge til nye oplevelser samtidig med, at du skiller dig af med de gamle minder? Det kan du gøre ved at sælge dine gamle smykker til omsmeltning.

Selvom det måske ikke er helt velset i alle kredse, så var det jo en gave. Som du har fået. Så nu er det din, og du må altså også helt selv bestemme, hvad du vil gøre med din ring. Og hvis du har lyst til at sælge den, så er det også det, du skal gøre. Man bestemmer jo over sine egne ting, gør man ikke?

Tjek allerede guldpriser i dag og se, hvad du kan tjene på de minder, du ikke har lyst til at have liggende længere.