Børnesko på nettet

0

Det er lørdag formiddag i storcenteret. Der er lige gået børnepenge ind på kontoen og kunderne er alle samlet i Fætter BR og i sko- og tøjbutikkerne til børn. Der er lang ventetid på ekspedienterne i skobutikkerne og mens børnene bliver utålmodige og kigger hen mod Fætter BR, opgiver du også selv at vente.

Måske har du oplevet ovenstående scenario lidt for mange gange og overvejer nu at købe børnesko på nettet. Du er måske lidt tøvende for hvordan kan du vide om de passer og hvordan vælger du den rigtige størrelse? Måske har du særlige behov og leder efter sko til meget smalle fødder eller meget brede fødder. Du opgiver lidt projektet om at købe børnesko på nettet igen.

Fortvivl dog ikke. Der findes i dag rigtig gode webshops som sælger børnesko og giver fantastisk information. Det er foreksempel både muligt at finde indvendige skomål og information om bredden på skoene. Du kan også finde hjælp til at måle fødderne korrekt. Alt i alt vil du altså hurtigt selv kunne blive ekspert på børnesko og du behøver ikke længere stole blindt på ekspedienter som måske ikke altid har samme interesse som dig.

Bemærk at du altid skal købe lidt vokseplads i børnesko. Som udgangspunkt skal skoene være 1-1.5 cm længere end føddernes mål. Voksepladsen skal være størst i vinterstøvler og mindst i små sko som ballerinaer, hjemmesko og sandaler. Køber du disse for store, vil de ikke sidde godt på fødderne.

Vi anbefaler at du skriver de indvendige skomål på de sko du køber på nettet ned og gemmer målene. På denne måde kan du selv tjekke hvornår skoene er for små. Du skal bare jævnligt måle fødderne. Når der er mindre end 0.5 cm plads i skoene, er det ved at være tid til at overveje at købe nye.

Leave A Reply

Your email address will not be published.