Moderne tapet til dit hjem!

0

Er det ikke på tide at skaffe dig moderne tapet, i stedet for det samme tapet som alle andre? Frem for at vælge ensfarvet tapet, skulle du overveje et spænende og anderledes form for tapet, det gør dit hjem unikt og interessant.

Illux forhandler kun med de mest moderne tapeter, der er designet af nogle af de bedste designere i Danmark. F.eks. har Illux lavet en lækker aftale med den populære kunstner Poul Pava, hvor du kan bestille hans kunst hos Illux og bruge det på din væg!

Udover det store udvalg af tapet, kan du naturligvis selv sammensætte dit eget personlige tapet, som er lavet udfra dine ønsker. Det kan være du har nogle motiver eller noget andet kunst, som du tror vil pryde din væg. Er det tilfældet kan du i hvert fald nemt tage kontakt til Illux, så sammensætter vi en løsning, som du kan vende tommelfingeren op eller ned på.

Hvis du ikke er så meget til tapet, er et billede på lærred også en mulighed. Det kan også være du bliver inspireret af en fotocollage fra Illux! Vi glæder os til at hjælpe dig!

Leave A Reply

Your email address will not be published.