Lækker foto på lærred

Har du overveje at få dit foto på lærred eller plade, samtidig det skal være value for money? Så bør du se hvad Illux har at tilbyde. Om det er et foto eller grafisk udsmykning til hjemmet er ingen sag, så længe du vil have noget smukt til væggen. Du kan få dit billede forstørret helt op til 150 x 300 cm fra 20 x 20. På den måde behøver du ikke bekymre dig om størrelserne.

Illux forstørrer og indrammer dit foto på lærred i deres egne produktions faciliteter. Faciliteterne er af meget høj standard, hvor kun de bedste materialer bliver brugt. Det er derfor ikke bare almindelige materialer som du finder i nærmeste supermarked. Erfaring viser at kvaliteten er meget høj, hvilket kunderne også har udtrykt.

Kontakt Illux helt uforpligtende og hør hvordan vi gør dit motiv til dit drømme lærred. Udover at få dit billede på lærred kan du også  høre mere om fotocollage og fotostater. Det er kun dig der sætter grænserne!