Få en billig personlig hjemmeside

Har du behov for en billig hjemmeside til at fortælle lidt om familien, til at fremvise feriebilleder, eller til noget helt andet?

Det kan sagtens lade sig gøre at få en privat hjemmeside, uden at man behøver tekninsk indsigt, og uden at det skal koste en formue. Hos Private-hjemmesider.dk kan du finde en oversigt over billige hjemmesideløsninger, hvor der tjekkes på en række parametre, der er vigtige for personer uden teknisk indsigt. En af de vigtigste parametre er, om der er mulighed for at bruge et hjemmeside program til at lave sin hjemmeside i. Der er flere udbydere der tilbyder dette, og man kan dermed lave en simpel hjemmeside ganske hurtigt med nogle få kliks. En måske endnu vigtigere parameter er, om der tilbydes 1-klik installation af div. programmer til at håndtere hjemmesider. Dette kan være systemer som Joomla eller WordPress, og det kan lyde avanceret, men det er det slet ikke. Som navnet antyder, så kræves der bare et enkelt klik fra dig for at installere. Når du skal tilføje indhold, så er det måske en anelse sværer end med et hjemmesideprogram, men selv for helt uøvede kan man hurtigt komme ind i en rutine, hvor indhold ganske nemt tilføjes til hjemmesiden. Fordelen ved sådanne systemer er, at hjemmesiden ser langt mere professionel ud, og at du kan opnå langt mere avancerede ting end med et hjemmesideprogram. Dermed behøver det ikke at være avanceret at bruge, for du kan holde dig til de helt simple ting, og så kun udvide med mere, hvis du har modet til det. Artiklen du læser lige nu er udgivet på en hjemmeside der bruger WordPress, og det ser da ganske fornuftigt ud, synes du ikke?

Priserne varierer lidt, men de fleste billige udbydere tilbyder en løsning til mellem 5 kr. og 20 kr. pr. måned, samt en oprettelsespris på mellem 100 kr. og 200 kr. Det er da ganske billigt for en hjemmeside med et professionelt udseende, og som du helt selv kan styre, uden at have kendskab til at opbygge hjemmesider mm. Bemærk at oprettelsesprisen er angivet inkl. registrering af det, der kaldes et domæne. Et domæne er en unik adresse på nettet, som f.eks. www.private-hjemmesider.dk. Derfor kan det godt se billigere ud, når du kommer ind på den enkelte udbyders hjemmeside, for de fleste udbydere angiver often prisen eksklusiv registrering af domæne. Vi synes dog at det er mere fair, at angive den samlede pris, som du skal betale 🙂

Har du allerede erfaring med webhoteller og opbygning af hjemmesider osv., så vil det måske være en ide at se vores oversigt over webhoteller. Her finder du en oversigt over de mest almindelige parametre, når man søger nyt webhotel.  Du ser bl.a. hvor meget plads du har til rådighed, hvor mange databaser du kan oprette, samt hvor stort et trafikforbrug du må have pr. måned.