Nyt bolig projekt Higueron Beach Residences

Design og Layout:

Boligerne på Higueron Beach Residences er designet med henblik på at tilbyde beboerne den ultimative luksus og komfort.

Hver bolig har rummelige opholdsområder, der er oversvømmet med naturligt lys, takket være de store vinduer, der tilbyder betagende havudsigt. De åbne køkkener er moderne og fuldt udstyret med high-end apparater og elegante inventar, perfekt til dem, der elsker at lave mad og underholde.

Soveværelserne er rummelige og luftige med masser af plads til opbevaring og afslapning. Badeværelserne er udført i premium materialer og har moderne inventar, der giver beboerne en spa-lignende oplevelse i komforten af deres eget hjem.

Terrasser:

Boligerne på Higueron Beach Residences har også store terrasser, der tilbyder en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Disse udendørs rum er perfekte til al fresco dining, underholdning af gæster eller simpelthen afslapning og nyde den varme sol.

Terrasserne er designet til at skabe en nahtlos forbindelse mellem de indendørs og udendørs opholdsområder, hvilket giver beboerne en følelse af kontinuitet og flow. Den generøse terrasseplads giver masser af plads til udendørs møbler og har glasrækværk, der tillader uhindret havudsigt.

Faciliteter:

Udover de luksuriøse boliger tilbyder Higueron Beach Residences også beboerne adgang til en række eksklusive faciliteter.

Den private strandklub er det perfekte sted at nyde solen og Middelhavet. Med direkte adgang til stranden kan beboerne nemt tilbringe deres dage med at slappe af på sandet eller tage en dukkert i havet.

Strandklubben har også en restaurant og bar, der giver beboerne en bekvem og luksuriøs spisemulighed. Det fuldt udstyrede fitnesscenter er perfekt til dem, der ønsker at holde sig i form, mens den indendørs pool og spa tilbyder en afslappende oase for dem, der ønsker at slappe af.

Sikkerhed og parkering:

Beboerne på Higueron Beachside Residences kan nyde ro i sindet med 24-timers sikkerhed og en gated indgang.

Udviklingen tilbyder også sikker underjordisk parkering og opbevaringsenheder, der giver beboerne et sikkert og sikkert sted at opbevare deres køretøjer og personlige ejendele.

Ofte stillede spørgsmål:

Spørgsmål:

Er boligerne på Higueron Beach Residences fuldt udstyrede?

Svar: Ja, boligerne på Higueron Beach Residences er fuldt udstyrede med high-end apparater og moderne inventar.

Spørgsmål:

Er der parkering til rådighed på Higueron Beach Residences?

Svar: Ja, udviklingen tilbyder sikker underjordisk parkering til beboerne.

Spørgsmål:

Er der adgang til en strandklub på Higueron Beach Residences?

Svar: Ja, beboerne har adgang til en privat strandklub med direkte adgang til stranden, en restaurant og bar, fitnesscenter, indendørs pool og spa.