Ekspertise og erfaring i topklasse for din VVS-løsning

Vi byder dig varmt velkommen til Egkris Smedie & VVS! Vi kan garantere dig VVS-løsninger af den allerhøjeste kvalitet. Vores ekspertise og erfaring som autoriseret VVS-installatører i mere end 50 år som familievirksomhed sikrer, at du kan stole på, at vores arbejde vil fungere upåklageligt. Vi kan hjælpe med alt fra opsætning af moderne VVS-installationer til vedligeholdelse af ældre VVS-håndværk.

Omfattende VVS-tjenester til private og erhverv

Vi er stolte af at kunne tilbyde en omfattende liste af VVS-tjenester til vores kunder. Vi kan hjælpe med alt fra installation af varmepumper, pillefyr, gasfyr, solvarme og træfyr til design og installation af moderne badeværelser og ventilationssystemer. Vi kan også hjælpe med fjernvarmeanlæg, nybyggeri, industrielle VVS-løsninger og forsyning af byvand fra vandværker. Vores team af erfarne og certificerede VVS-installatører har ekspertise i at arbejde med alle typer VVS-udstyr og systemer, og vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet af service og arbejde til vores kunder. Uanset hvilke VVS-tjenester du har brug for, kan du stole på os til at udføre arbejdet effektivt, pålideligt og til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os

Kig forbi vores hjemmeside for mere information, ring til os på telefon 75 33 34 33 eller send en mail til: info@egkris.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, hvis du har brug for hjælp til en VVS opgave i Billund, Kolding eller Vejen.