Dyreklinik

En dyreklinik er en vigtig del af enhver husdyrejers liv. Det er vigtigt at have et sted, hvor man kan tage sit kæledyr hen, hvis der opstår problemer eller sygdomme. Hos Albertslund dyreklinik har vi mange års erfaring med at behandle alle slags dyr, og vi kan tilbyde en bred vifte af ydelser, der vil hjælpe dig med at holde dit kæledyr sundt og rask.

Hvorfor vælge Albertslund Dyreklinik?

Først og fremmest har vi et team af dygtige og erfarne dyrlæger og dyreplejere, der har en stor passion for at hjælpe dyr. Vi er altid opdaterede med den nyeste viden inden for dyresundhed og behandler hvert dyr individuelt, så de får den bedste behandling.

Vi tilbyder også en bred vifte af ydelser, herunder:

– Almindelige sundhedsundersøgelser og vaccinationer

– Behandling af sygdomme og skader

– Kirurgi, herunder sterilisation og kastration

– Tandbehandling

– Rådgivning om foder og ernæring