Audika – din lokale høreklinik

Hørelsen er langt vigtigere end mange går og tror. Alt for mange går til koncerter uden at beskytte deres ører, opholder sig i støjende miljøer, arbejder med værktøj der larmer og meget mere. Derfor går mange danskere rent faktisk rundt med høretab, eller måske endda tinnitus, uden at få gjort noget ved det. Men sandheden er faktisk at jo før et høretab bliver behandlet, des større sandsynlighed er der for at afhjælpe det.

Audika har over 40 klinikker i hele landet – fra Charlottenlund til Nykøbing Mors, og her hjælper vi dagligt en lang række danskere med at forbedre deres hørelse, så de kan være mere tilstede i samtaler og ikke gå glip af oplysninger, begivenheder o.lign. Du kan finde din nærmeste Audika klinik her. Hos os kan du altid få en gratis høretest, så vi kan finde ud af hvilken løsning der er bedst for dig. For ligesom syn er ikke ens for alle, så er hørelse det heller ikke, og det kræver tilpassede løsninger at finde den optimale. Derfor har alle vores klinikker dygtige hørespecialister der kan hjælpe med at få dig til at høre bedre.

Som nævnt er vores høreprøver altid gratis, men det er ikke det eneste der er gratis. For vælger du at prøve et høreapparat hos os, så prøver du dem gratis i 30 dage for at se om det er noget for dig. Hvis du efter de 30 dage ikke ønsker at fortsætte, så leverer du dem bare tilbage. Dog er vores erfaring, at når først vores kunder har oplevet den forøgede livskvalitet en god hørelse giver, så har de ikke lyst til at gå tilbage til et liv uden høreapparater.

Kun det bedste på hylderne

Hos os finder du høreapparater fra danske Oticon, som er blandt de førende i verden. Det er vigtigt for os at vores kunder går fra os med det bedste vi kan give dem, og det mener vi Oticon kan. Senest har Oticon lanceret høreapparatet Real™ som på mange måder er banebrydende, og bl.a. har nye funktioner når det kommer til vindstøj og kontaktstøj (støj fra når du tager briller på, rører ved din skjortekrave etc). Vi har et tæt samarbejde med Oticon, og får derfor også hurtigt svar på tekniske spørgsmål hvis de skulle opstå.

Høreapparater for at lindre tinnitus

Rigtig mange går rundt med en ringen for ørerne, og lider reelt set af tinnitus i hverdagen, uden at gøre noget ved det. For der findes ikke på nuværende tidspunkt nogen kur for tinnitus, men få ved at det faktisk kan afhjælpes med høreapparater. Det afhænger selvfølgelig af graden af tinnitus, men ofte kan et høreapparat være med til at lindre de gener man har, og vores uddannede hørespecialister kan hjælpe dig med at finde en løsning som forhåbentlig kan gøre lidelsen nemmere for dig.

Test din hørelse online

Det er selvfølgelig altid den bedste idé at komme ind i en af vores klinikker og få foretaget en gratis høretest hos vores hørespecialister, men du kan faktisk også screene dig selv hjemmefra. Det er ikke helt lige så nøjagtigt, men du kan i hvert fald få en indikation om du skal have kigget nærmere på din hørelse af en specialist. Med vores online høretest bliver du stillet nogle spørgsmål, og får også nogle lyde du skal reagere på. Efterfølgende får du en score på om din hørelse intet fejler, eller om det måske er en god idé at få foretaget en rigtig høreprøve.