Yamaha MT 07 ≫ 2023 modellen federe end før!

Yamaha MT-07 - Alt hvad du skal vide om 2023 modellen

Yamaha MT 07 – Førstevalget for mange motorcyklister

Yamaha MT-07 er en af de mest populære motorcykelmodeller på markedet i Danmark -og resten af verden, og det er takket være dets kombination af moderne teknologi og originale design, som kunderne bare elsker. Rent prismæssigt er den også virkelig godt skruet sammen. Alt i alt en række parametre, som betyder meget for den danske motorcykelkøre. I Yamaha Store Roskilde er den en absolut bestseller hver eneste år. Det gælder både ved salget af nye og brugte Yamaha motorcykler. Yamaha har solgt mere end 160.000 eksemplarer af den populære model.

Prisen er fra blot 94.990,00 kr. i 2023

Yamaha MT 07 er udstyret med en 690 cc CP2 motor, der leverer en exceptionel kraftfuld ydelse. Teknologisk er der også en masse fornyelse år efter år, ligesom at designet også løftet en gang årligt. Med den utrolige alsidighed, har MT-07 taget 1.-pladsen i sin klasse siden den blev lanceret. Yamaha Motors har solgt mere end 160.000 enheder af denne populære motorcykel. Der er ikke noget at sige til at den hitter blandt motorcykelfans, der ønsker et nutidigt udseende.

Den er et kraftfuldt og stilfuldt valg, der er designet til at imødekomme moderne motorcyklister ønsker. Den er udstyret med en 690 CC CP2 motor, der leverer en solid og økonomisk ydelse. Ligeledes har motorcyklen et kompakt og adræt stel, der gør det muligt for køreren at udforske næsten enhver vej. Derfor er det ikke overraskende, at Yamaha MT-07 bliver et førstevalg for mange.

Det er en kraftfuld maskine, som har en imponerende motor og en slank, aggressiv stil. Den vil alt andet lige få dig til at føle dig som kongen af vejen.

Se Yamaha MT-07 i 2023 modellen i videoen herunder.

Med dens avancerede teknologi og innovative funktioner er MT-07 den perfekte motorcykel til både erfarne ryttere og dem, der er nye i motorcykel verdenen. Den er både sjov og nem at køre, og den leverer en jævn og pålidelig ydeevne under alle kørselsforhold.

Kort og godt om Yamaha MT 07

  • Fås også i 35 kW A2-version – Motorcyklen er derfor ideel til dig som lige har taget motorcykelkørekort, og derfor er begrænset af hvor mange kW din nyanskaffelse måde yde.
  • 5” TFT-display med smartphone-tilslutning – Akkurat som i personbiler, så bliver det mere og mere almindeligt at du kan tilslutte din mobil via USB eller Bluetooth. Med Yamaha MT-07’s nyeste 5-tommers TFT-instrumentpaneler kan du tilpasse displayet til enten et gade- eller touringtema, så det matcher din personlige stil og præferencer. Desuden kan du nyde fordelene ved smartphone-tilslutning ved hjælp af den gratis MyRide-app, der giver dig mulighed for at overvåge og modtage notifikationer om indkommende opkald og beskeder direkte på dit TFT-instrumentpanel. Appen tillader også overvågning af vigtige motorcykelparametre, så du altid kan holde øje med din MT-07’s ydeevne og tilstand. Ved fejl kan App’en sågar sende besked til forhandleren. På dine egne ture kan du via MyRide app’en holde styr på dine kørte ture, accelleration, afstand, top hastighed og lean-angle. Hvis du har lyst kan du via app’en dele dine data på de sociale medier.
  • Momentstærk 690 cc CP2 EU5-motor – Denne to-cylindrede motorcykel er konstrueret i overensstemmelse med EU5-standarden og bygger på Yamahas innovative crossplane-teknologi. Resultatet er en yderst engagerende motorrespons og karakteristika, som stadig er let tilgængelige for selv mindre erfarne ryttere. Takket være dens imponerende teknologiske design, er denne motorcykel i stand til at levere en mere brugervenlig præstation end nogensinde før, mens den stadig bevarer den karakteristiske lyd og kraftfulde ydeevne, som Yamaha er kendt for. Uanset om du er på udkig efter en motorcykel til daglig pendling eller til at udforske landevejene, er denne maskine et rigtig godt valg til rigtig mange motorcykelentusiaster.
  • Næste generations design og LED-lys / blinklys.
  • ABS bremser giver øget bremsekraft – Motorcyklen er udstyret med kraftige bremser, som tilmed er med ABS. I en bil tager du det som en selvfølge, men mange ældre motorcykler har det ikke. Foran er den bygget op omkring dobbelte hydrauliske bremser, med en diameter på Ø 298 mm. Bagtil en hydraulisk enkeltskive, Ø245 mm.
  • God kørestilling – De fleste der har kørt på en Yamaha MT-07 fortæller at de er glade for kørestillingen. Selv på de længere ture sidder du rigtig godt på den.
  • Nyeste generation dæk – Når du kun har to hjul at gribe fat i vejen med, er det vigtigt at de er af bedst mulige kvalitet.
  • MT-07’eren er klargjort til QSS (Quick Shift System) – Noget du virkelig bør overveje. Men hvad er det egentligt?

    Quick Shift System øger motorcyklens præstationer ved at gøre det hurtigere og nemmere at skifte gear. Dette betyder, at accelerationen og tophastigheden øges, da du ikke skal bruge energi på at koble ud, når du skifter gear. Dette gøres ved hjælp af et elektronisk kontrolsystem, der er forbundet til motorens computer. Quick Shift Systemet øger motorcyklens præstationer ved at gøre det hurtigere og nemmere at køre. Det betyder, at accelerationen og tophastigheden øges, da der ikke er brugt mental energi til at skifte gear manuelt.

Uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt Yamaha motorcykel, så har vi et stor udvalg på lager.