Skal du have en ladeboks med eller uden abonnement?

Ladeboks med abonnement

En ladeboks med abonnement har et månedligt gebyr, der normalt er forholdsvis lavt. Men fordelen ved at vælge en ladeboks med abonnement er, at de klare alt arbejde med refusion af elafgift. Hvilket kan spare dig både tid og penge på langtsigt.

Ladeboks uden abonnement

Hvis du leder efter en ladeboks uden abonnement, kan du finde ud af, at de ofte koster lidt mere end deres abonnementsversioner. Med en ladeboks får du også adgang til de nyeste modeller og teknologier, men du skal selv opsøge disse produkter. Ofte er dette den billigste mulighed, hvis du ikke planlægger at skifte dit produkt ofte.

Hvilken skal jeg vælge?

Det afhænger i sidste ende helt af dit budget og hvor ofte forventer du at skifte dit produkt. Hvis du gerne vil have adgang til de nyeste produkter ofte , og have nem el refusion, så er en abonnementsmodel sandsynligvis den bedste mulighed for dig. Hvis du imidlertid leder efter en langsigtet mulighed, som du ikke skal ændre ofte, vil en ladeboks uden abonnement sandsynligvis være det bedste valg.