Parterapeuter i Lyngby kan arbejde forskelligt 

Annonce 

Oplevelserne ved parterapeuter kan være forskellige alt efter, hvilken der bookes en tid ved. Med dette menes der, at parterapeuter kan arbejde på forskellige måder, alt efter hvilken metode eller metoder, de tager i brug. Det betyder derfor også, at samtalerne med jer som par kan have forskellige karakterer alt efter, hvor I ender henne. Når det er sagt, så betyder det dog ikke, at et sted pga. psykologens metodevalg er bedre end et andet. I stedet for kan der være tilgange, som visse par ønsker mere end andre – og det kan være godt at vide på forhånd. 

Brug gerne tid på at læse om den enkelte psykoterapeut

Hvis dig og din partner søger en parterapeut i Lyngby, så hold jer endelig ikke tilbage med at læse på forskellige professionelles hjemmesider. For her står der ofte mere omkring, hvordan der arbejdes i terapien, hvilke metoder der tages i brug m.m. Det kan I derfor også bruge som en pejlemærke ift., hvad I kan forvente, når I kommer ind til vedkommende. 

Stil endelig jeres psykoterapeut spørgsmål omkring metodevalg

I skal endelig ikke holde jer tilbage, hvis I har spørgsmål til den måde jeres kommende psykoterapeut i Lyngby kommer til at arbejde på. For det kan være med til at skabe en bedre forventningsafstemning for jer, før I begynder. For det er naturligvis også vigtigt, at I kommer ind til en professionel, som arbejder på en måde, der matcher jer. For det kan have meget at sige for jeres endelige udbytte af terapien – og at I får den nødvendige hjælp til de udfordringer, der er i jeres parforhold. 

Skulle I ikke have nogle præferencer ift., hvilke metoder der tages I brug, så kan I også vælge at lytte til jeres mavefornemmelse omkring psykologen, I booker tid ved. For den er mindst lige så vigtig at lytte til.