Tidligere mobildiskotek ejer er nu klar med nyt koncept i 2023!

Samuel Pedersen, medstifer af det tidligere populære mobildiskotek UngDisko / DiscoService, er tilbage i branchen med et nyt koncept i 2023. Hans nye firma, ProParty.dk, leverer alt, hvad du har brug for til din private fest, herunder DJ, lyd, lys, festartikler, snacks, drikkevarer, bar og vagter. Med over 10 års erfaring i branchen er Samuel og hans team klar til at hjælpe med at gøre dit næste arrangement til et mindeværdig og succesfuld fest.

ProParty.dk er et nyt mobildiskotek, der leverer alt til private fester i Danmark. Firmaet er grundlagt af Samuel Pedersen som stoppede sit arbejde med UngDisko i 2015 og har brugt tiden siden på blandt andet at opbygge webshoppen Xtravagant.dk, der levere festartikler til temafester i hele landet og internationalt og kombineret med ny samarbejdspartner, SHP Production og 2 tidligere djs og teknikere fra UngDisko-tiden, er det fundamentet for Proparty.dk som vil spille til ungdomsfester rundt om i Danmark fra 2023 og frem. ProParty kommer ikke alene til at levere Djs, lyd og lys som de tradionelle mobildiskoteker – men kommer også til at tilbyde drikkevarer, snacks, festartikler, vagter samt bar og bartendere til festerne.

I 2012-2015 havde UngDisko op til 500 bookinger om året. Mobildiskoteket dengang blev stiftet som DiscoService.dk men blev omdøbt da der kom en sælger med på holdet i 2013, til UngDisko.dk. Samuel stiftede Xtravagant.dk som mobildiskotek sideløbende med UngDisko i 2014 sammen med et stort lyd og lys firma i Aarhus, hvor målet var at levere mere eksklusive fester som et led af Samuels uddannelse som eventteknikker. I 2015 forlod Samuel arbejdet i UngDisko og i 2017 valgte Samuel at gå nye veje i fest-branchen, nemlig at konvertere Xtravagant mobildiskotek om til en webshop der leverer festartikler til de mange fester der normalt blev spillet til. I dag leverer Samuel festartikler til tusindevis af fester både nationalt og internationalt og har derfor vedligeholdt passionen om at skabe en god fest for kunder.

Med ProParty.dk håber Samuel og hans team på at kunne opbygge et tilsvarende eller bedre omdømme end det der var opbygget med UngDisko frem til 2015 og altså levere succesfulde fester med hundredvis af bookinger årligt. Erfaringen fra de tidligere mobildiskotek, den aktuelle erfaring med festartikler og det nye samarbejde med SHP Production, tror Samuel og hans nye team på at de kan komme ud og skabe en fest for endnu flere kunder end tidligere.

ProParty kommer også til at tilbyde udlejning af udstyr, hvor kunder enten selv kan komme forbi lageret i Nordjylland og hente udstyr til deres fest, eller få udstyret leveret direkte til døren som de kan sætte op til deres fest og efterfølgende returnere tilbage eller få afhentet igen.

Så skal du holde en ungdomsfest eller bruge lidt udstyr eller drikkevarer til en fest, så kig forbi ProParty.dk og lav en bestilling til din fest.