Danskerne vender tilbage til Hua Hin

Hua Hin er en smuk og livlig strandby i Prachuap Khiri Khan-provinsen i Thailand. Det er en af de mest populære stranddestinationer i landet takket være de fantastiske puddersandstrande, det livlige natmarked og de mange aktiviteter både ved kysten og inde i landet. Hua Hin blev kendt i forbindelse med opførelsen af Thailands sydlige jernbane, der forbandt den med Bangkok og mange andre destinationer undervejs. I dag tilbyder denne charmerende kystby besøgende et væld af ting at lave, lige fra solbadning på de maleriske strande til golfspil på nogle af Thailands bedste golfbaner. Besøgende kan også nyde de lokale fiskerestauranter, udforske natmarkedet og deltage i forskellige aktiviteter på stranden. Med et så bredt udvalg af aktiviteter er Hua Hin et ideelt rejsemål for rejsende, der ønsker at opleve Thailands unikke kultur og smukke landskaber. Så kom og udforsk denne smukke kystby og få den perfekte ferie!

Golf i Hua Hin

Hua Hin er en ideel destination for golfspillere, der ønsker at opleve Thailands bedste golfbaner. Byen ligger i Prachuap Khiri Khan-provinsen og er hjemsted for nogle af Sydøstasiens bedste golfklubber og golfbaner. Uanset om du er nybegynder eller professionel, har Hua Hin noget for enhver smag med sine udfordrende mesterskabsbaner, smukke bølgende bakker og en fantastisk havudsigt.

Golf real estate and property in hua hin

Et af de mest populære steder for golfentusiaster er Black Mountain Golf Club, som ligger lige uden for byens centrum. Denne verdensberømte 18-hullers mesterskabsbane byder på en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge og frodig vegetation samt udfordrende spil fra stort set alle teesteder. Med sine strategiske bunkeringer, vandhazarder og ulastelige greens er denne bane et must for enhver seriøs golfspiller, der ønsker at finpudse sine færdigheder. Klubben har også et akademi på stedet, der tilbyder lektioner, klinikker og turneringer for alle niveauer af spillere.

For dem, der foretrækker en mere afslappet golfrunde, er der flere andre fremragende golfbaner i Hua Hin, såsom Palm Hills Golf Club og Sea Pines Golf & Country Club. Begge disse tilbyder mere naturskønne omgivelser med bløde fairways, der snor sig gennem frodige grønne områder, bølgende bakker og spektakulær havudsigt. Begge baner har også interessante vandhazarder og sandbunkere, der hjælper med at holde spillerne på tæerne, mens de spiller en runde i paradis.

Uanset dit niveau eller dine evner, tilbyder Hua Hin noget for enhver golfspiller med sine baner i verdensklasse i en smuk natur og perfekte vejrforhold hele året rundt. Uanset om du er nybegynder eller professionel, så er Hua Hin sikker på at give dig uovertrufne muligheder for ekstraordinære golfoplevelser, der er også massere af huse og villaer til leje og slag direkte ved golf banerne.

Vana Nava Vandland

Vana Nava Water Park er et udendørs vandland i Hua Hin, Thailand. Med sine spændende forlystelser, spændende attraktioner og frodige tropiske haver er det ikke overraskende, at Vana Nava er blevet et af de mest populære rejsemål for familiehygge i området.

Parkens hovedattraktion er dens mange forskellige spændende vandrutsjebaner og attraktioner. Fra adrenalinpumpende body slides til afslappende tube rides, har de besøgende masser af muligheder at vælge imellem.

Hua Hin Vana Nava

Parken har også en række afslappende aktiviteter som f.eks. swimmingpools og legeområder for børn. Gæsterne kan tage en dukkert i en af de mange pools i hele parken. For børnene er der flere legepladser udstyret med gynger og rutsjebaner, som de kan nyde.

Oplevelsen ville ikke være komplet uden at beundre de smukke omgivelser i Vana Nava Water Park. Parken ligger blandt frodige tropiske haver fyldt med eksotiske planter og dyreliv. De besøgende kan tage afslappede spadsereture gennem snoede stier eller beundre farverige fisk i et af de to akvarier, der ligger i parken. Der er også adskillige restauranter, der tilbyder lækre internationale retter, som helt sikkert vil tilfredsstille enhver appetit efter en lang dag i solen!

Fra spændende forlystelser til fredelige haver – Vana Nava Water Park tilbyder noget for enhver smag, hvilket gør det til en ideel destination for familier, der leder efter en sjov og uforglemmelig dag i parken. Med sit udvalg af aktiviteter, smukke landskab og venlige atmosfære er Vana Nava virkelig et paradis i Hua Hin, som ikke vil skuffe!

Cicada Markedet

Cicada-markedet på stranden i Hua Hin er et must for enhver besøgende. Med sine levende farver, livlige atmosfære og uendelige række af boder er det ikke underligt, at det er et af de mest populære turiststeder i byen. Her finder du både lokale og besøgende, der shopper souvenirs, prøver traditionelle thailandske retter og nyder synet og lyden af et livligt natmarked.

cicada market hua hin

Markedet byder på hundredvis af boder langs stranden, hvor der sælges alt fra tøj til kunsthåndværk og lokale delikatesser. Du kan finde unikke håndlavede ting som smykker, tasker, tøj og udskæringer lavet af lokale kunsthåndværkere samt nogle gode tilbud på tilbehør og elektronik. Der er også masser af madhandlere, der tilbyder lækre thailandske retter som pad thai, som tam (papayasalat), satay og meget mere. Uanset om du er på udkig efter en snack eller et helt måltid, er der noget for enhver smag på denne livlige natbazar.

En ting, der adskiller Cicada Market fra andre markeder i Thailand, er dens vægt på fællesskabsbaserede aktiviteter. Der er jævnligt vært for levende musikoptrædener fra lokale bands samt kulturelle optrædener som f.eks. traditionelle danseopvisninger. Ud over alle shoppingmulighederne er det også hjemsted for flere barer og caféer, hvor du kan få en drink, mens du ser solnedgangen over havet.

Cicada-markedet er åbent hver weekend til sent om aftenen, så sørg for ikke at gå glip af det, når du besøger Hua Hin – det er virkelig en oplevelse som ingen anden!