8 attraktioner man skal se på Mallorca

Mallorca er en ø med mange attraktioner, og det kan være svært at vælge hvad man skal besøge. Vi har i dette indlæg lavet en liste over de 8 turistattraktioner, man skal med fordel kan besøge i sin ferie:

De 8 attraktioner:

  1. Palma Cathedral (La Seu): Denne imponerende katedral ligger i hjertet af Palma og er en af øens mest besøgte seværdigheder. Den er kendt for sin gotiske arkitektur og det fantastiske udsyn over byen. Katedralen er bygget i 13. århundrede og er et godt eksempel på gotisk arkitektur og er et must-see for arkitektur-entusiaster.
  2. Bellver Castle: Dette slot fra 1300-tallet ligger på en bakke i Palma og er kendt for sin unikke cirkulære form. Det er også et godt sted at besøge for at få en panoramaudsigt over byen og havet, og at lære om Mallorcas historie. Derudover er der også en smuk park omkring slottet, hvor man kan slappe af og nyde naturen.
  3. Drach-grottene: Disse imponerende grotter ligger i byen Porto Cristo og er kendt for deres store stalaktitter og stalagmitter. Der er også et koncertsted i grotten, hvor man kan opleve klassisk musik i en unik atmosfære. Grotten er også kendt for sine spektakulære farver og formationer, og er et godt sted at besøge for naturelskere og geologi-entusiaster.
  4. Coves del Drac: Dette er en anden af de berømte grotter i Porto Cristo, kendt for deres imponerende kalkformationer og deres spektakulære farver. Det er et must-see for naturelskere og geologi-entusiaster. Det er også et populært sted for vandsport og dykning.
  5. Soller: Denne charmerende by ligger i et smukt bjergområde og er kendt for sin kunst, kultur og historie. Her kan man besøge museer, kirker og gamle huse, samt nyde den smukke natur i området. Byen er også kendt for sine hyggelige gader og gode restauranter, hvor man kan smage lokale specialiteter.
  6. Formentor: Formentor er en af øens mest berømte strande, ligger på en smal halvø i det nordlige Mallorca. Det er kendt for sin lange sandstrand, krystalklart vand og den smukke natur omkring. Stranden er også et populært sted for vandsport, som f.eks. svømning, vandski og sejlads. Derudover er der også flere fine restauranter og caféer i området, hvor man kan nyde en god middag eller en drink med udsigt over havet.
  7. Serra de Tramuntana: Dette er et af øens mest imponerende bjergområder, med en række vandrestier, smukke udsigter og historiske seværdigheder. Det er også et populært sted for cyklister og andre outdoor-entusiaster. Det er et godt sted at besøge for dem, der ønsker at opleve Mallorcas smukke natur og for dem, der søger en aktiv ferie.
    Læs eventuelt om hvordan man finder den rigtige kikkert, så man virkelig kan udnytte den skønne udsigt.
  8. Byer som Pollença og Alcudia, der også er kendt for deres charmerende gader, historiske bygninger og fine restauranter. Pollença er kendt for sin smukke plads i den gamle bydel, hvor man kan finde mange små butikker og restauranter. Alcudia er kendt for sin gamle bydel og sin lange sandstrand, hvor man kan slappe af og nyde solen.

Alt i alt har Mallorca et rigt udvalg af attraktioner, fra smukke strande, historiske bygninger, imponerende grotter til charmerende byer og imponerende natur. Der er noget for enhver smag, og man kan nemt bruge flere uger på øen uden at kede sig. Mallorca er også kendt for sin natur og outdoor aktiviteter, som giver mulighed for vandre, cykle og nyde naturen og dyrelivet.