5 fordele ved at lease en elcykel

Elcyklens popularitet er stødt stigende, og der findes masser af gode muligheder for både at købe og lease elcykel.

I denne artikel vil vi gennemgå 5 fordele ved leasing, så du forhåbentlig får inspiration til, om leasing af elcykler er noget for dig.

Fordel 1: Lavere omkostninger i forhold til køb af en elcykel

Når du vælger at lease en elcykel i stedet for at købe en, slipper du for at betale en stor sum penge på én gang for at komme i gang med at bruge cyklen. I stedet betaler du en lavere månedlig ydelse, som typisk er fastsat i leasingaftalen.

Leasing kan dermed være en mere overkommelig løsning for mange mennesker, som måske ikke har det store overskud i budgettet til en stor engangsbetaling.

Da elcykler desuden typisk er dyrere end almindelige cykler, kan leasing også give dig mulighed for at få en elcykel af markant højere kvalitet, end du ellers ville have råd til at købe. Leasingaftalen inkluderer desuden ofte vedligeholdelse og reparationer, hvilket kan spare dig for ekstra udgifter.

Fordel 2: Nemmere vedligeholdelse og reparationer

Når du leaser en elcykel, er vedligeholdelse og reparationer normalt inkluderet i leasingaftalen. Dette kan spare dig for bekymringer og udgifter ved udskiftning af dele eller reparation.

Det er ikke en voldsom besparelse, men alligevel en, der er værd at tage med i overvejelserne.

Fordel 3: Mulighed for at opgradere til en ny model med jævne mellemrum

Med leasing af elcykel har du mulighed for at opgradere til en ny model med jævne mellemrum, hvor du ellers ville være begrænset af den cykel, du har købt.

Det er især en fordel for dig, der elsker at investere i nye gadgets og transportmidler.

Fordel 4: Færre bekymringer om sikkerhed og opbevaring:

Leasing af en elcykel betyder, at du har mindre bekymringer omkring sikkerheden af din cykel, da den normalt er inkluderet i leasingaftalen. Måske har de endda sørget for GPS-tracking, så den kan findes, hvis den bliver stjålet.

Du er i hvert fald sikkert inkluderet i deres forsikringsaftale.

Fordel 5: Store miljø- og sundhedsfordele ved at vælge elcykler frem for biler

Elcykler er en grønnere løsning end benzin- eller dieselbiler, da de ikke udleder skadelige emissioner. Ved at vælge en elcykel frem for en bil kan du bidrage til en grønnere fremtid og gøre en positiv forskel for miljøet.

Samtidig får du masser af frisk luft og motion. Det er altså win-win.