Rensning af fliser – Rens dem selv eller få et firma til det?

De fleste kender det at man kigger ud af vinduet og det eneste man tænker på er de grimme fliser man har liggende i haven. Det er et stort og alment problem her i Danmark grundet vores høje fugtighed i luften. Det gør at algevækster og flisepest nemt kan leve og formere sig på vores fliser.

Men hvad gør man egentlig ved grimme fliser og hvordan fjerner man nemmest og mest skånsomt algevæksterne fra fliserne. Hos rensfliser.dk har vi lavet en guide til hvordan du nemmest kommer i bund med det og få et pænt fliseareal igen.

Det skal du have gjort inden påbegyndelsen af din fliserens?

Der er en del ting vi skal have gjort klart inden vi selv kan begynde på fliserensen eller at andre kan. Nedenunder laver jeg en liste over ting som man burde gøre inden der bliver påbegyndt en fliserens.

1.       Du skal klippe dine græskanter til, hvis de stikker udover flisekanten.

2.       Du skal tjekke dit vandtryk, der skulle helst løbe minimum 5 liter ud pr. 30 sek.

3.       Fjerne blade og grene fra flisearealet.

4.       Du skal have fjernet havemøbler, krukker og hvis du har bil eller andet stående.

5.       Hvis du selv renser fliser, så dæk vinduer til med enten noget pap eller sække. Der er desværre en del som oplever at få smadret det af små sten.

6.       Fjernelse af mos og ukrudt i fugerne.