Ny skønhedssalon midt i Silkeborg

Skønhedssalonen Beauty by Gitte har slået dørene op i det centrale Silkeborg, og her kan du bl.a. få foretaget hårfjerning med laser og få lavet en fedtfrysning. Bag salonen står Gitte Nørskov, som er certificeret til at udføre behandlingerne. Gitte Nørskov tilbyder behandlinger til både mænd og kvinder, og er både smilende og imødekommende.

Fra du træder ind ad døren i den indbydende klinik bliver du taget godt imod. Sygeplejerske Marie Lorenz sørger for en behagelig og grundig konsultation i forbindelse med laserbehandling, så du kan være helt tryg ved behandlingen. Herefter gælder det bare om at læne sig tilbage og slappe af. Du kan se alle de forskellige behandlinger samt priser på hjemmesiden for Beauty by Gitte i Silkeborg

Laserhårfjerning

Laserhårfjerning virker ved at beskadige hårsækken, så den forhindrer den i at vokse igen. Denne behandling er bedst til personer med mørkt, groft hår på lys hud, men kan anvendes på alle hudtyper. Laserbehandlinger til hårfjerning er relativt smertefri sammenlignet med andre metoder som voksning eller tweezing, og resultaterne kan være langvarige. Behandlingerne er generelt fordelt over flere sessioner, og hver session varer mellem 15-30 minutter. Efter behandlingen kan du bemærke en vis rødme, som bør aftage inden for et par timer.

Fedtfrysning

Fedtfrysning er en sikker og effektiv måde at reducere fedt i målrettede områder. Under proceduren anvendes kolde temperaturer til at fryse og ødelægge fedtceller. Kroppen eliminerer dem derefter naturligt i løbet af flere uger. Denne proces er ikke-invasiv og har kun lidt til ingen nedetid bagefter. Fedtfrysning kan anvendes på maven, lårene, armene og ryggen, og resultaterne kan vare i op til to år. Det er bedst for personer, der ønsker at behandle genstridige fedtdepoter, som er modstandsdygtige over for kost og motion. Resultaterne vises typisk gradvist over en periode på flere uger, og der kan være behov for flere behandlinger for at opnå optimale resultater.