Ny frisør på Østerbro

Park by Reboot Organic åbner frisørsalon på Østerbro

Frisør ‘Park by Reboot Organic’ er stolte af at kunne annoncere åbningen af deres nye salon på Strandboulevarden 149, 2100 Østerbro. De moderne lokaler er designet til at være både behageligt og indbydende, med masser af naturligt lys og hyggelige siddeområder. Det er det perfekte sted at forkæle sig selv med alt inden for hårpleje.

Topklasse Herre- & Dameklip

I salonen tilbydes en bred vifte af frisør- og kosmetiske behandlinger til både mænd og kvinder. Vores erfarne og kompetente team sørger for at give dig en unik og personlig oplevelse, der vil efterlade dig med et smukt og velplejet udseende. Med mange års erfaring inden for branchen ved vi, hvad der skal til for at give dig den bedste behandling. Vores salon ligger i hjertet af Østerbro, så vi er nemme at finde, og vi har gode parkeringsmuligheder i nærheden.

Vores frisør- og kosmetiske behandlinger inkluderer alt fra klipning og farvning til hårkur og hårtabsbehandling. Vi tilbyder også makeup-behandlinger, der giver dig en smuk og naturlig glød. Så hvis du leder efter en dygtig frisør på Østerbro, så er du kommet til det helt rette sted.

Oplev salonen på Østerbro

Frisør ‘Park by Reboot Organic’ har allerede en salon på Christianshavn, hvor de har opnået stor succes med deres organisk-baserede tilgang til hårpleje. Men uanset om du er en langtidsholdende fan af ‘Park by Reboot Organic’ eller helt ny til konceptet, så sørg for at besøge den nye Østerbro frisør location og se selv, hvorfor det hurtigt bliver byens bedste sted for alt inden for hårpleje.

Vælg den rette frisør

Hos Park by Reboot Organic har vores frisører den 4 årige uddannelse og de har alle gennemgået en optagelsesprøve, for at sikre at de er dygtige og kan leverer kvalitet på niveau som er kendetegnede for vores brand. Det er vigtigt at vælge en dygtig frisør fordi dit hår er en væsentlig del af din personlige stil og dit udseende. En dygtig frisør kan hjælpe med at fremhæve dine bedste træk og skabe et look, der passer til din personlighed og livsstil. Dårligt klippet eller farvet hår kan få dig til at se slasket og uglet ud, hvilket kan påvirke din selvtillid negativt.

En god frisør vil også tage sig god tid til at lytte til dine ønsker og rådgive dig om, hvilke styles og farver der vil klæde dig bedst. De vil også sørge for at bruge kvalitetsprodukter og teknikker, der er skånsomme for dit hår og hovedbund.

En professionel frisør vil også have erfaring med at arbejde med forskellige hårtyper og -strukturer, så de kan give dig det bedste resultat uanset, om du har fint, tykt, krøllet eller andet hår.

Alt i alt er det vigtigt at vælge en dygtig frisør, der kan hjælpe dig med at skabe et smukt og velplejet hårlook, der gør dig tilpas og glad og det er netop denne dygtighed som er vores kerneydelse.

Bestil tid i dag

Book din tid i dag og oplev luksusen og professionalismen hos Frisøren ‘Park by Reboot Organic’. Du kan booke en tid online eller kontakte os på telefonnummer: 35 55 99 95. Se alle vores behandlinger og priser. Vi glæder os til at give dig den bedste behandling og en oplevelse, du sent vil glemme.