Mit Dating tilbyder gratis dating til danskerne

Up-and-coming dansk datingside MitDating.dk som tilbyder gratis dating til danske singler, er en af de få danske datingsider, hvor man kan oprette en profil og finde en kæreste uden at man behøver at betale. Man kan nemlig skrive og modtage beskeder helt uden at betale. Når du opretter en profil på Mit Dating, bliver du med det samme taget i hånden og guidet til at finde en kæreste. Mit Dating er en traditionel datingside, hvor du både kan finde en kæreste, en flirt, venner eller uforpligtende sex.

På Mit Dating er singlerne typisk mere seriøse. Der bliver lagt op til at man gør sig umage og udfylder sin profil. Man kan allerede i oprettelsen udfylde en stor del af sin profil. Der bliver også lagt vægt på at man har et billede på sin profil. De billeder der bliver lagt på siden, bliver manuelt godkendt af moderatorerne på siden. Dette mindsker samtidig antallet af falske profiler på datingsiden, hvilket branchen ellers har store problemer med. Faktisk slår Mit Dating sig på ikke at have falske profiler på siden, da alle profiler der oprettes bliver gennemgået.

I en analyse over demografien på danske datingsider ligger Mit Dating sig i toppen over kønsfordelingen af singler. Typisk er der en overvægt af mænd på datingsider generelt, men på datingsider med fokus på seriøsitet er fordelingen mere ligelig, hvilket også gør sig gældende på Mit Dating.

Ikke en ny dating side

Mit Dating har eksisteret siden 2013 og er derfor heller ikke længere en ny spiller på det danske datingmarked. Det betyder også at Mit Dating har en fin mængde af singler i sit katalog. Når du opretter dig, vil du opleve at der er mange at vælge imellem og derfor har Mit Dating også lavet en funktion der hedder Udforsk. Når du bruger Udforsk funktionen, bliver du præsenteret for én single ad gangen. Det er en god måde at browse profiler på. I en traditionel søgning, vil du måske komme til at gå glip af den eneste ene, men når du har fokus på en ad gangen sker det ikke.