Herrefrisør på Vesterbro i København – Byens Barbershop

Har du som mange andre mænd svært ved at finde den helt rigtige frisør? Så skal du kigge med her –

Headquarter barbershop – Er en barbershop som er placeret mellem Frederiksberg og Vesterbro, de åbnede butikken tilbage i 2020. Hos Headquarter går vi meget op i kvalitet og vores kunder kommer ud af døren med et smil på læben. Vi tilbyder altid kaffe til vores kunder mens de venter eller bliver klippet, samt har vi en rigtig god musiksmag og stemning i butikken.

Vores barbers har rigtig mange års erfaring og Santos er nok en af de mest eftertragtede barbers du kan finde i Danmark. Vi holder os hele tiden opdateret med de seneste nye trends og uddanner vores folk hele tiden. Så du kan få den bedste klipning og service i vores butik på Vesterbro.

Vores barbers er også rigtige gode til børneklipning og få dem til at synes det er sjovt at blive klippet. Så er din dreng ikke glad for at blive klippet, burde du tage ham i hånden og kom forbi os.

Kom forbi Headquarter til en kop kaffe, en god snak og selvfølgelig komme ud med præcis det resultat du ønsker.