Fordelene ved at investere i en feriebolig i Fuengirola, Spanien

Costa del Sol

Den fantastiske Costa del Sol er en af de mest eftertragtede feriedestinationer i verden.

Med sine uberørte strande, frodige bjerge og levende kultur er det ikke underligt, hvorfor så mange mennesker vælger at købe deres feriebolig der.

Et særligt attraktivt sted på Costa del Sol er Fuengirola – en livlig by, der byder på en række attraktioner og faciliteter.

I Fuengirola finder du mange muligheder og seværdigheder samt sjove aktiviteter.

De skønne strande med de mange populære faciliteter gør at Fuengirola er en af de mest populære feriebyer på Costa del Sol.

Lad os se nærmere på, hvad der gør Fuengirola til en så attraktiv mulighed for dem, der ønsker at købe en feriebolig.

Fuengirola

Fuengirola har noget for enhver smag.

Uanset om du er på udkig efter en aktiv ferie eller et fredeligt tilbagetog, har denne smukke by helt sikkert det, du leder efter.

Med sine maleriske strande og mange aktiviteter som kajaksejlads, fiskeri og sejlads er der ingen mangel på måder at more sig på her.

Du kan gå på opdagelse i bjergene omkring Fuengirola eller spasere en tur på strandpromenaden

Desuden byder Fuengirola også på masser af shopping muligheder med sine mange butikker og markeder

Byen kan også prale af nogle virkelig fantastiske havudsigter fra forskellige steder i byen – hvilket gør det til et ideelt sted at købe en feriebolig, hvis du ønsker betagende landskaber som baggrund.

Desuden er det nemt og bekvemt at komme hertil takket være den tætte beliggenhed i nærheden af Malagas internationale lufthavn (ca. 20 minutter i bil)

Restauranter i Fuengirola

Restauranter i Fuengirola er nogle af de bedste på Costa del Sol og serverer en lækker blanding af spanske og internationale retter.

Der er et godt udbud af barer langs hele promenaden som ligger tæt på byens centrum i Fuengirola.

Mens du nyder udsigten fra en af de gode restauranter med et varieret udvalg vil du helt sikker også møde en af de mange sælgere af forskellige ting som går rundt hele tiden.

Uanset om du er på udkig efter en romantisk middag på stranden eller en afslappet frokost med venner, er der noget for enhver smag her.

Betaling sker gerne med kreditkort euro men kontanter er også altid godt at have på sig.

Så hvis du overvejer at købe en feriebolig i år, hvorfor så ikke overveje at investere i Fuengirola

Ferieboliger i Fuengirola

Når det kommer til at købe ejendom i Fuengirola, er der masser af muligheder – lige fra luksusvillaer til hyggelige ferielejligheder – så uanset om du leder efter noget stort eller lille, vil der være noget, der passer perfekt til dine behov.

Derudover er leveomkostningerne her relativt lave sammenlignet med andre populære spanske destinationer som Madrid eller Barcelona – hvilket gør det endnu mere attraktivt for dem, der leder efter et overkommeligt sted at tilbringe deres ferie tid

Og med sine fantastiske strande og sit varme, solrige klima er Fuengirola et fantastisk sted at købe en feriebolig, som du kan nyde hele året rundt

Der er gode muligheder for at finde en ferielejlighed hos en dansk ejendomsmægler.

Du kan købe en ferielejlighed eller villa tæt på stranden med en dejlig udsigt samt med aircondition, terrasse og pool.

Så hvis du overvejer at investere i ejendomme i år, hvorfor så ikke overveje at købe et ferielejlighed i smukke Fuengirola med de skønne strande- du vil ikke fortryde det!

Konklusion

Alt i alt er Fuengirola et godt sted at investere i et feriebolig på grund af de mange attraktioner og faciliteter kombineret med de lave leveomkostninger og den fantastiske havudsigt.

Uanset om du er på udkig efter en aktiv livsstil eller lidt fred og ro væk fra det hele, har denne dejlige by noget for enhver smag – hvilket gør den til et ideelt sted på Costa del Sol!

Hvis du overvejer at investere i en bolig her, så sørg for at kontakte Plexo Properties i dag, så vi kan hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed!