Psykolog Silkeborg. – Hvilken psykolog skal jeg vælge?

Psykolog Silkeborg

Psykolog Silkeborg. – Hvilken psykolog skal jeg vælge?

En stor beslutning er taget om at kontakte en psykolog i Silkeborg og straks melder næste spørgsmål sig: Hvilken psykolog skal jeg vælge?

Der er mange dygtige psykologer at vælge imellem, og det kan være svært at danne sig et overblik over, hvem der har de bedste forudsætninger for at hjælpe en.

Jeg har arbejdet som klinisk psykolog i psykiatrien, på privathospital og i privat praksis i 20 år. Her har jeg hjulpet mange klienter med at finde en psykolog, der har de kompetencer og erfaringer, de søger og som kan hjælpe dem i den situation, de står i.

Dansk Psykologforenings hjemmeside kan hjælpe med at finde en psykolog i Silkeborg

Et af de bedste råd er at gå ind på hjemmesiden psykologeridanmark. Det er en side, der er lavet af Dansk Psykologforening. Her kan man trykke på knappen ‘Flere søgekriterier’ og søge på fx:
• ‘Erfaringer og fagområder’
• Godkendelse som specialist i psykoterapi
• Godkendelse som specialpsykolog
• Svartid inden for 12 timer

Psykologens erfaring, uddannelser og godkendelser

Hvis man fx ønsker hjælp til behandling af en depression kan man vælge dette som erfaring og man kan vælge en psykolog, der er godkendt som specialist i psykoterapi og specialpsykolog i psykiatri, der giver svar inden for 12 timer.

Under fanen ‘Psykologens uddannelse’ kan du også læse mere om, hvad godkendelser som fx Autorisationsuddannelse, Specialistuddannelser og Specialpsykologuddannelse betyder og hvilke kvalifikationer, uddannelserne giver.

Når man har indtastet de søgekriterier, man er interesseret i, kommer der en liste frem med de psykologer, der opfylder kriterierne. Herfra kan man gå ind og læse mere på psykologens hjemmeside. Nogle psykologer har online tidsbestilling, og her er der mulighed for at bestille en tid med det samme. Andre kan kontaktes per mail eller telefon. Der kan være forskel på ventetid, men det vil nogle gange fremgå af hjemmesiden.

Psykolog Silkeborg: Specialpsykologisk Konsultation v/ Søren Ingerslev


Hvis du er interesseret i at læse mere om tilbud i min psykologpraksis, er du velkommen til at gå ind på: specialpsykologiskkonsultation.dk
Jeg tilbyder både samtaler i Silkeborg og Online. Der er mulighed for både terapi og udredning.
Aktuelt er der ingen ventetid.

Der er mulighed for at booke en tid med det samme på hjemmesiden via ONLINE tidsbestilling,

Gratis tilbud

Jeg har også lagt gratis resurser ud på hjemmesiden, herunder redskaber, videoer, modeller og artikler.
Du har også mulighed for at tilmelde dig et gratis nyhedsbrev uden bindinger, hvor du ca. 4 gange om året vil modtage rabatter, nyheder, redskaber og artikler.

Du har selvfølgelig også mulighed for at følge klinikken via facebook.
Du er meget velkommen til at kontakte mig via hjemmesiden.


Alt godt/ Søren

Søren Ingerslev

Cand.psych.
Autoriseret psykolog
Specialpsykolog i psykiatri
Godkendt specialist og supervisor i psykoterapi
Godkendt specialist og supervisor i psykopatologi
Godkendt i Dansk Psykologforening og Dansk Psykiatrisk Selskab
Medlem af Dansk Psykologforening