Køb bolig med egen padelbane på Costa del Sol

Costa del Sol er et velkendt turistmål for sine middelhavsstrande og solrige vejr. Der er dog mere end bare sol i dette område – hvis du overvejer at købe ejendom her, så overvej at tilføje “padel” ( padle ) baner i din søgning!

Paddling er blevet populært på grund af hvor gode de kan være som motionsmuligheder, det vil ikke kun hjælpe med at holde sig i form, men også styrke musklerne og samtidig holde leddene sunde ved at reducere presset på dem på grund af helt valgfrie aktiviteter som at spille tennis i stedet for at begynde at løbe eller cykle med vennerne.

Hurtig voksende sport på Costa del Sol

Padel er en hurtigt voksende sport på Costa del Sol og i hele Spanien.

Den kombinerer elementer fra tennis, hvilket gør den sjov for alle aldre med masser af aktiviteter på forskellige niveauer fra begyndere til professionelle konkurrencer!

Mange feriesteder tilbyder padelbaner, hvilket betyder, at du kan finde en i nærheden af dit hjem eller feriested, hvis den ikke findes der selv – du skal bare holde øje med klubber, der reklamerer for deres faciliteter ved hjælp af disse typer af pladser som en del af underholdningstilbuddet under fester/arrangementer ud over køligere udendørs tidsfordriv). Den største klub i nærheden af Marbella er Real Club Pádel de Golf ……..

Forøger værdien af din bolig

Værdien af dit hjem kan øges med en padelbane. I de seneste år har denne sport vundet popularitet, især blandt unge professionelle og pensionister, der ønsker en aktiv livsstil kombineret med muligheden for at skabe kontakt i deres fællesskab via disse sportsaktiviteter.”

Motion på Costa del Sol

Med en padelbane på din ejendom har du mulighed for at integrere motion i hverdagen og forbedre den fysiske sundhed. Du kan spille med venner eller bruge det som en del af en fornøjelig rutine, der vil få både krop og sind til at føle sig godt tilpas!

Ejere af padelbaner på Costa del Sol har et let valg, når de leder efter deres næste hjem – de kan vælge mellem mange ejendomme, der har denne populære sport.

Køb af bolig i Spanien

For at købe et hus i Spanien på Costa del Sol skal du kontakte en ejendomsmægler. Der er mange fremragende ejendomme til salg med padelbaner, og hvis du er interesseret, er der kun ét sted at starte: www.PlexoProperties.com/da

Konklusion

Vi ved alle, at ejendomspriserne på Costa del Sol er steget voldsomt, og det har aldrig været vigtigere at finde en måde at underholde sig på, når man ikke er på arbejde eller i skole. Men hvad med at dyrke noget sport?

Det eneste problem med dette smukke område er manglen på baner!

Heldigvis har den moderne teknologi, takket være den i høj grad her, åbnet nye muligheder for os – især hvis vi ejer et udendørs område som f.eks. padelbaner, der giver mange fordele såsom øget værdi; giver motion (og sjov!)); kræver lidt vedligeholdelse … listen fortsætter…Vamos nus skal vi spille.