Iværksætterduo lancerer nyt sammenligningssite i dating-nichen

Iværksætterduoen bestående af Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou har netop lanceret et nyt sammenligningssite i form af Datinghelp.dk.

I forbindelse med lanceringen udtaler Jesper Nørskov Jensen:

“Målet med Datinghelp.dk er at hjælpe danske singler med at finde kærligheden. Dette sker via en overskuelig oversigt over de bedste danske datingsider samt et utal af guides, der kan optimere ens chancer på datingmarkedet. Det være sig blandt andet guides om, hvordan man skriver den perfekte profiltekst til sin datingprofil, og guides til, hvilke film der egner sig allerbedst til en første date.”

Ikke første site i dating-nichen

Iværksætterduoen ejer allerede FindEnKæreste.dk, som også er en sammenligningsplatform i dating-nichen. Derfor kan det på mange måder virke underligt, at de nu lancerer Datinghelp.dk, da de jo allerede har et site, der løser det formål, som Datinghelp.dk har til hensigt at løse, men i forhold til dette udtaler Jesper Nørskov Jensen:

“Selvom FindEnKæreste.dk hver måned har rigtig mange besøgende, så ved vi, at det langt fra er alle nødstedte singler, der finder vej til dette site. Med lanceringen af Datinghelp.dk håber vi, at vi kan lokke nogle af dem, der ikke finder FindEnKæreste.dk, ind på Datinghelp.dk, så de kan få den assistance og rådgivning, de har brug for, for at finde kærligheden.

Fransk søstersite på vej

Iværksætterduoen ligger på ingen måde på den lade side. Sideløbende med at de har knoklet på at få Datinghelp.dk klar til lancering har de nemlig også arbejdet på et fransk søstersite – nemlig Datinghelp.fr. Dette er endnu ikke helt færdigt, men efter sigende ligger en lancering ikke så langt ude i fremtiden.

“Vi håber at være i mål med det franske site om to måneders tid. Hverken Casper eller jeg behersker det franske sprog, så vi har været nødt til at alliere os med en fransk tekstforfatter. Hun er rigtig dygtig, hvilket naturligvis er rigtig dejligt for os, men en konsekvens heraf er desværre, at hun har rigtig travlt. Derfor er vi afhængige af, at hun finder tid i kalenderen til os, hvis vi skal blive færdige til tiden, men det er jeg nu ganske overbevist om, at hun gør,” afslutter Jesper Nørskov Jensen.