Hvad koster det at bo i Spanien? 

Er du også en af dem, der sidder med drømmen om at flytte til Spanien? Det kan godt være rigtig svært at finde ud af hvad det koster at leve i Spanien. Specielt hvis du ikke taler sproget, og måske kun har været på kortvarige ferier til Solkysten, Barcelona, eller må ske en helt anden del af Spanien. 

Først og fremmest skal det siges, at der er forskel på priserne i Spanien, afhængig af hvor man vælger at bo henne. Ja faktisk er prisen på by og land så stor, at der kan være en kæmpe forskel på den levestil man kan have, hvad enten man bor i en storby som Madrid eller Barcelona og en lille by som Lorca. Priserne på en lejlighed eller et hus er altså meget dyrere i større byer end de mindre af slagsen.

I forhold til udgifter til diverse ting, som vand, lys og varme, så kommer det selvfølgelig altid an på, hvor meget man bruger. Generelt skal der sættes noget færre penge af til disse fast udgifter, end det man er vant til i Danmark. 

Hvad koster mad i Spanien

Maden i Spanien er også noget billigere. Det kan endda gøres billigere, hvis man forsøger at handle lokalt i stedet for i supermarkederne. Der er masser af frugt og grønt butikker alle steder, hvor du kan få det hele for den halve pris af supermarkederne. 
Der er masser af brugbar information at finde på altomspanien. Hvad koster det at bo i Spanien? Hvad er dine faste udgifter?