Her er espressomaskinen, der løfter din hjemmebryggede kaffe til barista-niveau

Nu har espressomaskine-mageren, La Marzocco, lanceret deres seneste espresso-skud på stammen: Linea Micra. Den er ikke alene en smart gadget i hjemmekøkkenet – den hæver også kaffeoplevelsen til helt nye højder.

Man kan næsten høre lyden for sig, når de første espressodråber lander i den lille kop. En lyd, der typisk er forbeholdt caféerne, hvor en intens kaffeduft følger lige i hælene. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være mere. For med en Linea Micra-espressomaskine er det også muligt at bringe de store kaffeoplevelser i spil på hjemmefronten.

Ikke nok med at det kan være svært at tage øjnene fra det enkle og stilrene design. La Marzoccos espressomaskine, Linea Micra, har alt det, der skal til for at brygge en espresso af højeste kvalitet, som var det en barista, der stod bag.

En brugervenlig espressomaskine, der brygger kaffe på et øjeblik
Men det behøver ikke være besværligt at kreere en espresso-oplevelse af de store. Maskinens hurtige opvarmningstid gør, at der er en lækker kop kaffe klar på ingen tid – enten til når man er akut kaffetørstig, eller hvis gæsterne banker uventet på døren.

Den har samtidig dobbelte kedler, et integreret gruppehoved og PID-kontrol, der tilsammen sikrer en stabil temperatur for kaffebrygningen fra start og slut. Og så er den ikke mindst let at rengøre, da den har en magnetisk drypbakke, som er nem at skille ad.

Flere fordele ved en Linea Micra-espressomaskine

Vågn op til frisklavet kaffe
– Forkæl dig selv og vågn op til duften af friskbrygget kaffe ved hjælp af maskinens forbrygningsfunktion

Styr espressomaskinen fra La Marzocco Home-appen
– Du kan indstille alt fra bryggetemperatur, rensning af maskinen og tænd-/sluktid i La Marzocco Home-appen

Kaffemaskinen passer til alle strømstik i dit hjem
– En Linea Micra-espressomaskine kører på 230V, og du kan derfor tilslutte den til enhver stikkontakt i dit hjem

Man kan vælge mellem syv farver for sin Linea Micra-espressomaskine, så den passer til ethvert hjem. Farverne fås i sort, gul, rustfrit stål, lyseblå, rød, hvid og sølvgrå. Modellen Linea Micra bliver solgt hos blandt andet Espressospesialisten i Norge og Espressospecialisten i Danmark.