Er tiden inde til supervision i Århus? Så læs med her

Annonce 

Har du et ønske og behov for at starte på supervision i Århus? Så er der hjælp at hente i denne artikel, så du kan havne hos den helt rette. For det er selvfølgelig vigtigt, at du får den bedst mulige sparring, uanset hvor mange år, du har været i dit fag. 

Tips til at vælge en psykolog til supervision i Århus 

Vælg en der allerede arbejder med din faggruppe

I mange fag kan det være aktuelt at tilvælge supervision i Århus. Det kan derfor også være et stort plus, hvis du kan finde en psykolog, som allerede kender til netop din faggruppe. For så kan vedkommende have ekstra viden at trække på, qua forløb med andre.  

Hvem tilbyder hhv. individuelle-/gruppeforløb? 

Et andet tip er, at du ser på, hvem der tilbyder et forløb, som passer dig bedst. For lige når det kommer til supervision, så vil du opleve, hvordan der både kan tilbydes individuelle forløb og gruppeforløb. Du kan naturligvis se frem til et lige godt udbytte ved begge scenarier. 

Hvem arbejder med samme metode som dig? 

Dette tredje punkt, vi kommer omkring, kan muligvis kun være aktuelt for nogle faggrupper. Men hvis du f.eks. som nyuddannet eller erfaren som psykolog skal have supervision, så kan det være en fordel, hvis vedkommende arbejder med samme metode som dig. Så kan du nemlig også se frem til en mere specifik faglig sparring, der går på den metode, du bruger i terapien. 

Hvad er prisen for supervisionsforløbet? 

En sidste ting du kan undersøge er, hvad prisen bliver for supervisionen. For der kan naturligvis også være forskel på, hvordan prissætningen er fra professionel til professionel. 

Forsøger du at følge de punkter, der er nævnt her i artiklen, så skal du nok kunne se frem til et givende supervisionsforløb.