Hudpleje og rutiner – Kom godt i gang.

Hudpleje

Hudpleje – hvilken skal jeg vælge? – Hvis du ikke er vant til at bruge flere forskellige hudplejeprodukter morgen og aften, så kan det være svært at prioritere den tid det tager. Derfor kommer her en række tips til, hvordan du med et holistisk udgangspunkt kan gøre din hudplejerutine til et selvkærligt ritual.

  • Rens / Exfoliator

Rens er en meget vigtig del af din hudplejerutine. Rens giver dine hudplejeprodukter ”plads” til at pleje din hud, så når man renser huden morgen og aften, er det ikke blot for at fjerne makeup, forurening og døde hudceller.

  • Serum

Serum er ofte en tyndt flydende konsistens, som er skræddersyet til at forkæle din hud mens den afhjælper med hudens udfordringer. En formel med aktive ingredienser, der hurtigt og effektivt trænger ind i din hud.

Fugt, fugt og atter fugt. Husk en skøn ansigtscreme der kan fuldende din hudpleje og supplere dit serum. En creme er federe i konsistens. Cremen er det lag huden oftest har brug for at opnå smidighed, fugt og glød. Serum og ansigtscreme går altså hånd i hånd og gør hinanden bedre.

  • Øjencreme

Øjencreme er udviklet til den sarte hud omkring øjenomgivelserne og kan smøres helt tæt på øjet.

For de fleste vil hudplejerutinen om aftenen være længere end om morgenen. Det kan der være flere grunde til – Her har man mere tid, men også fordi, vi her bedre kan bruge produkter, der tager tid om at trænge ind.

Du kan også vælge dyrevelfærden til, når du vælger din hudpleje.

Er du vegetarer eller veganere   – så kan du vælge at anvende hudplejeprodukter, der ikke indeholder animalske ingredienser. Det giver måske ikke helt mening at undgå animalske ingredienser i din  madplan, hvis du stadig benytte hudplejeprodukter eller makeup, der indeholder animalske ingredienser.  Du kan derfor gå efter hudplejeprodukter der er mærket veganske – Vegansk hudpleje indeholder intet fra dyr. Altså hverken bivoks, honning, lanolin eller keratin.