Trends for solbriller til mænd i 2023

Det kan godt være, at sommeren er forbi, men det betyder ikke, at du behøver at lægge solbrillerne væk!

Faktisk er det nu det perfekte tidspunkt at begynde at tænke på næste års solbrilletrends.

Uanset om du er på udkig efter en ny stil at prøve eller bare vil være på forkant med udviklingen, så tjek disse top solbrilletrends for mænd i 2023. Vi har fundet de fedeste herre solbriller i Danmark frem til dig!

Solbriller med polarisering: Polarisering Solbriller

Polarisations solbriller er perfekte til bilkørsel, sejlads og andre aktiviteter, hvor blænding kan være et problem. De fungerer ved at reducere horisontale refleksioner, hvilket betyder, at du kan se klarere og med mindre skelen. For ikke at nævne, at de også ser godt ud! Så hvis du er på udkig efter et par funktionelle og stilfulde solbriller, er polarisering den rette løsning.

Wayfarer solbriller

Wayfarers er en klassisk stil, der aldrig går af mode. Uanset om du vil være din indre James Dean eller bare er på udkig efter et par tidløse solbriller, er Wayfarers altid et godt valg. Desuden passer de til stort set alle slags tøj. Så hvis du er i tvivl om, hvilken stil du skal vælge, kan du overveje at vælge et par klassiske Wayfarers. Du kan ikke gå galt i byen med dem!

Pilot solbriller

Pilot solbriller blev oprindeligt designet til – du gættede det – piloter! Men deres unikke design har gjort dem populære blandt civile også. Pilotsolbriller er kendetegnet ved deres store linser og dråbeform. De er også normalt lavet med metalstel, hvilket giver dem et slankt og moderne look. Hvis du er på udkig efter et par solbriller, der vil vende hovederne, er pilotbriller det helt rigtige valg.

Retro solbriller

Retro-stilen er ved at få et comeback – i alt fra tøj til møbler og (du gættede det) solbriller! Hvis du er på udkig efter et par solbriller, der vil give dig en vintage stemning, skal du ikke lede længere end til retrobriller. De findes i alle mulige forskellige stilarter, så du er sikker på at finde et par, der passer til din smag. Og hvem ved? Måske starter du endda en ny trend!

Runde solbriller

Som navnet antyder, har runde solbriller … du gættede det … runde linser! Men lad dig ikke narre af deres enkle design – runde briller kan være noget af et statement. De har en retro-følelse, der er perfekt til dem, der ønsker at kanalisere deres indre John Lennon (eller postapokalyptiske lejesoldat). Og de ser godt ud på stort set alle! Så hvis du er på udkig efter noget anderledes, så overvej at give runde briller en chance.

Ovale solbriller

Ovale solbriller ligner runde solbriller, men… du gættede det… de har ovale linser! Og selv om de måske ikke lyder som noget særligt ved første øjekast, kan ovale solbriller faktisk være ret flatterende. Deres unikke form er med til at fremhæve dine bedste træk og nedtone eventuelle ufuldkommenheder. Så hvis du leder efter et par briller, der får dig til at se godt ud og føle dig selvsikker, er ovale briller den rette løsning

Kantede solbriller

De er kendetegnet ved deres skarpe kanter og kantede linser. De har et futuristisk look, der er perfekt til dem, der ønsker at gøre et statement. Desuden hjælper de med at give bedre dækning fra solen takket være deres store linser. Så hvis du er på udkig efter noget stilfuldt og praktisk, bør du overveje at anskaffe dig et par kantede solbriller.

Konklusion

Uanset hvad din stil er, er der helt sikkert et par solbriller, der passer perfekt til dig. Så hvorfor ikke begynde at tænke på næste års trends allerede i dag? På den måde vil du være på forkant med udviklingen, når sommeren kommer igen!