Sommerhusudlejning i en weekend

Har du lyst til en weekend væk fra de vante omgivelser, så er sommerhusudlejning en god mulighed. Der findes rigtig mange sommerhustyper på markedet og helt sikket noget der matcher dine behov.

Du kan typisk vælge imellem varianter der har forskellige størrelser, inventar og prisniveauer. Det har derfor ikke den store betydning om du går efter et feriehus med plads til 5 personer og indendørs pool. Eller om du skal holde en stor fest med overnatning for 18 personer.

Det danske sommerhusmarked er rigtig godt og et klart udtryk for at vi danskere elsker at tilbringe vores ferier der. Du vil derfor have mange muligheder når der kommer til sommerhusudlejning i en weekend.

Du kan besøge diverse hjemmesider og portaler for at se udvalget og søge dig frem til det du efterspørger. De har generelt en stor oversigt og søgefunktioner, så du kan nøjes med at vurdere dem, der matcher dine krav.

Flere danskere lejer sommerhuse

Der er en klar tendens til at flere og flere danskere er begyndt at leje sommerhuse. Der er mange der ikke har råd eller lyst til at eje et selv og for disse, er sommerhusudlejning et perfekt alternativt.

Interessante tal fra Danmarks Statistik viser at næsten halvdelen af de adspurgte danskere foretrækker at holde deres ferie i sommerhus. Hvis de altså ikke har planer om at rejse udenlands.

Dertil kommer at den økonomiske krise utvivlsomt har medvirket til stigninger i udlejningsantallet. Der er kort sagt færre familier der har råd til dyre ferier og så er sommerhusudlejningen et af de nærliggende alternativer.

Et alternativ hvor du stadigvæk kommer væk hjemmefra, får den rette luksus med fx. pool og spa, og hvor du kan slappe helt af. Det er nemlig vigtigt at man kan koble helt fra under ens ferie, for at man er klar til at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Tyskerne står for 3/4 del af overnatningerne

Der er rigtig mange tyskere der tager turen til Danmark for at leje et feriehus. Faktisk udgør de langt størstedelen af de opgørelser som der bliver lavet.

Det kan virke overraskende for nogle, men det forklarer i hvert fald hvorfor jyske sommerhuse er så besøgte i branchen.

Om tyskerne udgør 65 eller 75 % af overnatningerne i de danske feriehuse varierer naturligvis, men tendensen har været tydelig de senere år. Det er kun positivt for de mange udlejningsfirmaer, der har deres aktiviteter i Jylland.

Overvej også weekendophold på hotel.