SEO tekster | Få effektive tekster til søgemaskineoptimering!

Få effektiv SEO tekst til din hjemmeside eller webshop

Jeg er ked af (muligvis) at skuffe dig, men jeg foretrækker ærlighed: SEO tekster er ikke det eneste, der skal til til, før du suser til tops på Google.

Men! SEO tekster er – når de er sammensat korrekt – en vigtig del af de over 200 faktorer, der er medbestemmende for din placering i søgemaskinen.

Kvalitetsindhold (altså unikt, velformuleret og informativt indhold uden slåfejl m.m.) er en vigtig del af søgemaskineoptimering – og det er her, god tekstforfatning kommer ind i billedet.

Savner du online synlighed?

Kontakt mig på tlf. (+45) 69 69 14 14 for en uforpligtende snak om dit behov for søgemaskineoptimerede tekster.

SEO TEKSTER

Hvad er SEO tekster og artikler?

Når du overvejer, at købe tekster til linkbuilding, vil du oftest falde over begrebet SEO tekster.

Et væld af små firmaer har specialiseret sig i, at levere særlige SEO optimerede tekster, du kan købe og anvende på blogs, egne websites i linkkataloger osv.

Firmaerne har typisk flere forskellige skribenter ansat, der for et lille beløb skriver om alt fra hundekurve til fjernsyn og fælles for stort set alle af den type artikler / tekster er, at de er i meget lav kvalitet og billige.

Læs også: Skriv dine egne SEO-tekster – den ultimative SEO tekst guide

Priser på SEO tekster

50 øre pr. ord er meget normalt, men de findes helt ned til 12 øre pr. ord og her er kvaliteten meget dårlig. Vælger du en uddannet journalist er prisen ca. 2 kroner pr. ord og op.

Det er logisk der er stor forskel i kvaliteten, når priserne er så forskellige- og det bør du huske før du bestiller.

Made4Media samarbejder med dygtige unge journaliststuderende, som tilbyder billig seo-tekster. Derfor kan du få en SEO optimerede tekst på 200+ ord for kun dkr. 90,-

Se mere – og find priserne på SEO-teksterne: https://made4media.dk/seo-tekster/