Herregårds Ophold

Broløkke Herregård er placeret på den sydlige del af Langeland, ude på landet, i roen af naturen. Hos Broløkke Herregård på Langeland får du et Herregårdsophold i historiske bygninger omringet af smuk natur.
Herregården har gennemgået en total renovering, som forbinder det moderne med de idylliske bygninger. Et oplagt valg for at få en oplevelse hele året rundt.

De gamle værelser er indrettet som i gamle dage efter Herregårdsstandarder. Herregården har både ferielejligheder og herregårdsværelser, til et romantisk weekend ophold. Alle værelser har deres egen unikke indretning og tager dig ind i historiske tider.

Besøg den udsøgte restaurant på Herregården og få en oplevelse af lokale råvarer og godt håndværk. Maden er hjemmelavet, gerne med urter fra haven og om omtanke på miljø og lokale råvarer. Køkkenet gennemsyres af håndværk. Der bliver kogt safter, marmelader, bagt brød, hakket vildt til hjemmelavede pølser, syltet, koget fond’er og gør det hele ud fra så bæredygtigt et perspektiv som muligt, både økonomisk og klimamæssigt.


Er du til golf, jagt, spa eller øl entusiast, herregården har det hele. Nyd et golfophold på Langelands smukke landskab eller gå på andejagt i Herregårdens egen mose. Broløkke har deres eget bryggeri og destilleri, hvor du har mulighed for både at dykke ned i det store univers og smage øl, gin og whisky, derudover kan du lave din egen spiritus. Brygmesteren står klar til at guide dig igennem processen


Ud over de mange faciliteter byder Broløkke også på fortryllende selskabslokaler og står klar til at byde dine gæster velkommen om det er til bryllup, konfirmation eller anden begivenhed. Lad Broløkke Herregård stå for det hele og i kan nyde den store dag og slappe af. Ønsker du dine gæster skal overnatte er det også en mulighed.

Herregården har to lokationer som begge er oplagt til en skøn begivenhed.

hovedhuset – hvor rammerne og atmosfæren er historiske, hyggelige og nærmest royale. Huset mange stuer er charmerende og er oplagt til de mindre begivenheder.

Den anden lokation er vores nyrenoveret Kostald. Den gamle kostald har fået en total renovering hvor alt, ligesom med vores ferielejligheder, er blevet bygget op igen.