El skateboard – hvad skal du være opmærksom på?

Hvis du overvejer at købe et el skateboard, er der en række ting, du skal være opmærksom på. For det første er det vigtigt, at du finder et skateboard, der passer til dit niveau. Er du begynder, bør du vælge et simplere skateboard med færre funktioner. Til gengæld kan mere øvede bruge et board med flere funktioner og en højere hastighed.

Hvad du skal overveje, før du køber et elektrisk skateboard

Indne du køber et elektrisk skateboard er der et par faktorer, du skal overveje, før du køber det. For det første er det vigtigt at tænke på størrelsen på brættet. Du skal sikre dig, at brættet er stort nok til, at du kan stå komfortabelt på det. For det andet skal du overveje vægten af brættet. Et tungere board vil være sværere at styre end et lettere board.

Husk at det el skateboard du skal have, skal passe til dit færdighedsniveau og dine behov. Der er en række ting, du skal overveje, før du foretager dit køb, f.eks hvor hurtigt det skal kunne køre, hvor god bremseevnen skal være, hvor langt det skal køre batteriet og mere til.

Endelig skal du tænke på prisen på brættet. Elektriske skateboards kan variere i pris fra omkring 1500 DKK til langt over 15000 DKK.

Hvad er et elektrisk skateboard

Et elektrisk skateboard er et batteridrevet bræt med motorer, som du står på og kører på som et almindeligt skateboard. Du kan køre meget hurtigere på et elektrisk skateboard end på et almindeligt skateboard.