Den store bagedyst 2022: Hvem er Nanna Georgi?

Den store bagedyst er et populært tv-program, der sendes på DR. I programmet konkurrerer forskellige amatørbagere mod hinanden indenfor en række spændende discipliner. Vinderen af hver udfordring får en særlig præmie, og den samlede vinder af hele konkurrencen får en storpræmie.

Den store bagedyst er et godt program for alle, der elsker at bage. Det er ikke kun underholdende, men også informativt, da bagerne ofte deler tips og tricks med seerne. Hvis du er en bageentusiast, så er dette helt sikkert et program, som du bør tjekke ud. Du får både inspiration til selv at kaste dig ud i bageriet derhjemme, ligesom du uge efter uge kan følge med i hvordan dine yndlingsdeltagere klarer sig.

Deltager i Den store bagdyst 2022

Den store bagedyst 2022 starter i februar 2022, hvor 10 håbefulde deltagere står klar til at vise Danmark hvad de kan i et køkken. Blandt årets deltagere finder man 28-årige Nanna Georgi fra Ans i Midtjylland. Nanna er en jysk pige, som er helt nede på jorden.

Hun er naturligvis kreativ – for det skal man være, hvis man vil skabe smukke og bemærkelsesværdige kager – men hun er også impulsiv. Hun kaster sig gerne over nye udfordringer, også uden at tænke over konsekvenserne. Du kan læse meget mere om Nanna Georgi fra Den store bagedyst 2022 på Nannas private hjemmeside.

Mere om Nanna

Når hun ikke lige skaber fantastiske kager hjemme i køkkenet, arbejder Nanna Georgi som sygeplejerske på Viborg Sygehus, ligesom hun bruger tid med sin mand og deres to børn. Snart er det faktisk tre børn, for som du vil erfare i programmet, så er Nanna nemlig gravid.

I en travl hverdag oplever Nanna at det kan være befriende at bruge tid i køkkenet. Her er der ro go tid til at eksperimentere med nye kager. Det det fantastisk have en hobby, og endnu bedre at have en hobby hvor man samtidig kan glæde og overraske andre med friskbagte kager.

Hvilke kager vil Nanna Georgi lave i Den store bagedyst 2022? Følg med i programmet og eventuelt på Nannas Instagram, hvor du altid kan holde dig opdateret om Nannas nyeste idéer og projekter. Her kan du også skrive til Nanna direkte, hvis du har gode råd eller kommentarer.