WordPress Kursus i Grenaa

WordPress er et populært og brugervenligt program til oprettelses af hjemmesider og blogs. WordPress er særdeles effektivt til iværksættere, da det er let at søgemaskineoptimere, og bruge i det daglige. På dette WordPress kursus i Grenaa lærer du at opsætte wordpress på eget webhotel, og med eget domæne.

WordPress gør det nemt for dig at komme ud i verden med lige netop det, du har på hjertet. Uanset hvad dit budskab er. WordPress er let at installere og komme i gang med og fungerer intuitivt med de forskellige moduler. Man kan oprette lige så mange hjemmesider som man måtte ønske sig, og det er næsten lige så nemt at redigere dine hjemmesider, som det er det med et helt normalt Word-dokument. På kurset lærer du de konkrete teknikker til at opbygge en hjemmeside, der både er flot designet og tydelig ift. det du vil vise/sælge.

Vi gennemgår de grundlæggende emner og værktøjer i WP.

  • Forskellen på sider og indlæg, herunder kategorier og tags
  • Tilføjelse af medier (billeder, video og PDF-filer)
  • Oprettelse af menuer
  • Hvad skal du bruge for at komme i gang: domænenavn og webhotel
  • Kort introduktion til temaer og plugins

Målgruppe: du er enten helt ny mht. WP eller har kun lidt erfaring.

Medbring egen computer.