Ta’ på WordPress Kursus i Hadsten (FOF Favrskov)

FOF Favrskov tilbyder til efteråret et nyt weekendkursus hvor du lærer, at lave din egen hjemmeside i WordPress. Kurset er for private og erhvervslivet. På WordPress Kurset i Hadsten lærer du fra bunden, at installere WordPress på et webhotel. Du lærer at designe, redigere og vedligeholde en hjemmeside med både tekst, foto og videoer.

WordPress Kurserne er meget populærere i større byer. Derfor er FOF Favrskov også glade for, at de kan tilbyde det i Favrskov. Det er freelance underviser, Mikkel Kjerri, som har sit eget webbureau i Grenaa som skal undervise den 8. – 9. oktober 2022.

   »Kursisterne vil få en moderne hjemmeside optimeret til både computer, tablet og mobiltelefon. Vi kommer ind på implementering af design, video og foto helt uden, at skulle kunne kode i programmering. Vi bruger en hjemmeside Page Bulder, som gør det let for kursisterne.«, siger Mikkel Kjerri, som ser frem til at undervise på et weekendkursus i Hadsten.

Kursisterne behøver ingen forudsætninger eller erfaring med at lave hjemmesider. Det eneste kursisterne skal kunne er almen it-kundskab. Og naturligvis lysten til, at lave sin egen hjemmeside.

På kurset lærer du om

Det første du gør på dette kursus, er at oprettet din WordPress webside, som du arbejder med under resten af forløbet. På den måde kommer du hjem med en flot og funktionel webside, som du selv kan vedligeholde. Din underviser er en professionel WordPress frontend udvikler,som guider dig fra start til slut.

  • Opbygning af website med WordPress
  • Samspil mellem WordPress og dit nyhedsbrev i Mailchimp
  • Billeder og video på dit website
  • Online kommunikation og dialog
  • Sociale medier og integration på din platform
  • Statistik og måling af webtrafik med Google analytics
  • Søgemaskineoptimering med WordPress

Tilmeld dig Weekend Kursus i WordPress: https://m4m.dk/fof-wordpress-kursus