Side hustle: Bliv vinduespudser

Hvorfor skal du blive vinduespudser og hvad skal du bruge for at komme i gang? Bliv vinduespudser nemt og hurtigt, så du kan blive selvstændig med din egen biks. Det er relativt simpelt at komme i gang, så her får du lige en tjekliste til hvad du skal bruge.

Udstyr til vinduespudseren

For at kunne rengøre vinduer for potentielle kunder skal man også have det rette udstyr. Der skal være noget til at skrubbe vinduerne rene og til at skrabe det af igen. Derudover skal du også have udstyr, så du evt. kan nå i højderne, hvad enten det er på 1. eller 3. sal.

Liste over udstyr til den nye vinduespudser:

  • Skrubbe af microfiber
  • Skraber i holdbar silikone
  • Stige, som kan slåes ud i forskellige højder
  • Krog til stige til at holde udstyret
  • Vaskemiddel til at rense glas

For en ny vinduespudser vil det være handy at få fingerne i et vinduespudsersæt. Her har du kroge, skraber og skrubber samlet i én løsning. Dertil kan de nemlig sættes direkte på en stige, så du altid har det rigtige redskab ved hånden.

I forhold til hvilket rengøringsmiddel, som du anvender, så hold øje med hvad der er i blandingerne. Nogle rengøringsmidler er på ingen måde velegnet til glas og kan ende med at ridse ruderne i stedet for at rengøre dem. Hos Renee har de et stort udvalg af rengøringsmidler, hvor du også kan finde et stort udvalg af vinduessæbe og glasrens, som du nemt kan bruge til at vaske vinduer med, uden risikoen for ridser.

Livet som vinduespudser

Der vil altid være efterspørgsel på at få pudset vinduer. Specielt i de større byer, hvor bilos og skidt blæser rundt blandt byens butikker, vil der være brug for at få pudset vinduer lidt oftere end på landet. Gågader er altid et hotspot for at finde potentielle kunder, som har brug for at få opfrisket deres facader. Mange af dem er afhængige af den gående trafik og her skal facaden været særdeles indbydende for at trække dem ind i butikken.

Du kan starte med at tage en tur forbi de lokale butikker og se hvordan den generelle tilstand er i forhold til deres vinduer. Det kan være at der er mange, som godt kunne trænge til en vaks. Gå ind i butikken og spørg og vupti, så kan du hurtigt lande et par kunder. Relationen er essentiel og de sætter sandsynligvis pris på at få en lokal til at gøre det.