Sådan finder du lydbøger til børn

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE Du har sikkert hørt om lydbog tjenester som Mofibo, BookBeat, Chapter, Podimo, Nextory, Tales og Saxo. De har alle lavet apps til både iPhone og Android mobiltelefoner, så du altid har adgang til tusindvis af timers underholdning på farten. Det er nemlig blevet enormt populært blandt danskerne at streame lydbøger, og særligt i ferieperioder og fritid med familien, er det virkelig en fornøjelse at have et kæmpe katalog af klassikere og nyeste romaner, krimier og podcasts lige ved hånden (ørerne), så de små og større børn kan blive stimuleret uden at underholdningen altid behøver at ske via Youtube eller spil på iPad. At fordybe sig i en spændende børnebog i ørerne, er en virkelig god ting for de små og større børn.

Mofibo, Chapter og BookBeat er 3 eksempler på lydbogstjenester, som har gode udvalg af lydbøger og e-bøger i flere genrer. Hjemmesider som LydbøgerGratis.dk, kan hjælpe dig med at finde det danske udbud af lydbogstjenester, og de fleste har som tommelfingerregel en gratis prøveperiode, du kan gøre brug af, og dermed komme i gang med at gratis at lytte til lydbøger online, inden du bestemmer dig for at tegne et abonnement.

Hos Lydbøgergratis.dk får du et overblik over alle de forskellige udbydere af lydbøger og deres aktuelle tilbud lige her og nu, som giver dig gratis adgang til lydbøger og ebøger og andet indhold som podcasts. Typisk får du en længere prøveperiode, når du bruger vores links, end hvis du besøger tjenesternes hjemmeside direkte.

Vi har også samlet et nemt overblik over nogle af de meste populære, klassiske lydbøger til børn, som du kan streame allerede i dag. Det er ikke alle udbyderne, som har lige godt indhold til mindre børn.

Men især Mofibo, Chapter og Podimo har nogle gode universer med børnebøger, så du kan finde noget til børn i alle aldre, fx Totte og Lotte bøgerne eller Harry Potter sagen oplæst på dansk. Hvis du også stadig læser fysiske bøger for børn, så kunne du også overveje et abonnement med Saxo Premium, hvor du både får adgang til e-bøger, lydbøger samt rabat på fysiske bøger i deres kæmpe katalog med bøger til børn.