Gaming brands i Danmark

Danmark har fået en god tradition for at producere verdensklasse gamere til mange forskellige spil, men for at kunne præstere på højeste niveau, så er du også nødt til at have udstyr fra rigtige gaming brands, som har specialiseret sig i at lave produkter til netop performance. Der findes mange forskellige brands, så vi vil gennemgå et par stykker for dig, så du nemmere kan finde rundt i den store verden.

Dutzo – In-house brand fra Proshop

Dutzo laver fantastiske gamer pc’er, som er sammensat af eksperter. Dermed skal du ikke bekymre dig om at finde de rigtige dele, som passer sammen, samtidig med, at du får et setup, som er skræddersyet til gaming. Dutzo har i mange år været et af de foretrukne mærker for gamere, hvilket man godt kan forstå, når man ser sammenhængen mellem pris og performance.

Hvis du overvejer at investere i en gaming computer fra Dutzo, så kan du se de fremragende anmeldelser på bl.a. Trustpilot eller Compware. Tag et kig på den dybdegående anmeldelse inden du køber en computer fra Dutzo. Her bliver der gennemgået deres levering, service, udvalg og hele oplevelsen ved at købe en gaming pc fra Dutzo. Så ved du i hvert fald hvad du går ind til, inden du bruger dine surttjente penge.

Sharkgaming – Specialiseret i max performance

Sharkgaming er en af de nyere spillere af gaming brands på markedet for computere. De håndbygget alle deres setups til dig, så du altid er sikker på høj kvalitet. Sharkgaming slår sig meget på at være de bedste i branchen og deres know-how er også helt i top. I modsætning til Dutzo og Proshop, så får du her en pc fra en mindre virksomhed, der kun specialiserer sig i én ting: Gaming.

Sharkgaming har et stort udvalg af færdigbyggede gaming pc’er, som du også har muligheden for at konfigurere undervej, hvis du nu skulle have lyst til at opgradere enkelte dele, eller dit behov er lidt anderledes end de fleste. De har mange pakker, som allerede er optimeret, så du er altid sikker på at få en computer fra et gaming brand, der er helt i top

Find de bedste gaming brands online

Der er mange mærker, som har specialiseret sig i gaming, da behovet for specialviden er stor på markedet. Du finder mange forskellige brands, som enten er undergrene af eksisterende elektronikvirksomheder eller brands, som har fundet en niche, hvor de er de bedste i branchen. Du kan finde alle de bedste gaming brands i Comware.dk’s oversigt, hvor du også kan sammenligne priser online på en lang række forhandlere fra DK. De hjælper dig igennem hele processen fra at finde den rigtige computer til at finde den rigtige pris.