Find en god seng til soveværelset

I dag findes der utallige muligheder for at finde en god seng online eller kigge forbi den lokale JYSK/IKEA butik. Især når det kommer til online handel, findes der i dag rigtigt mange muligheder når man gerne vil købe ny seng. Det kan være du er på jagt efter en seng der har 25 års garanti på motoren til din elevationsseng.

Det kan også være at du blot er på jagt efter en seng af høj kvalitet til en lav pris hvor du helst gerne vil undgå at gå på kompromis med optimal støtte eller søvn. Så kommer det også an på hvordan er leveringstid på sådan en seng?

Hvis du er på jagt efter optimal støtte, god nats søvn så står valget mellem forskellige senge, dem de fleste kender er boxsenge eller boxmadrasser, kontinentalsenge eller elevationssenge. Uanset hvad så er det vigtigt at finde en seng som DU kan føle dig godt tilpas i, hvor prisen er fornuftig, måske endda et godt tilbud og du får den gode søvn og støtte du har behov for.

Du kan finde den bedste seng, her er hvordan.

Som nævnt før i denne artikel er der et hav af muligheder. Både når det kommer til senge type men også antal komfortzoner, skal det være en elevationsseng eller en kontinentalseng, måske har du blot brug for en god boxmadras som passer til den sengeramme du har købt?

Her er nogle gode pointers til at finde den seng der passer til dig vi har fundet ud af vil give dig en god nats søvn og optimal støtte uden at gå på kompromis, plus i dag kan du få sengen hjem på prøve og finde ud af om hårdheden / fastheden af sengens kerne, altså fjedre, skum m.m. passer til dit behov.

Kontinentalsenge giver hotel følelsen af luxus og forkælelse

Kender du det, man har været på hotel ophold, eller set film med de store luxus senge med lidt ekstra højde hvor sengen ser fantastisk ud eller du har prøvet det sidste gang i var på ferie? Sådan en seng koster faktisk ikke en formue.

Kontinentalsenge er til dig der netop gerne vil have den ekstra højde i din seng, og det giver det ekstra liggekomfort og støtte. En kontinentalseng består nemlig af tre lag, en bund, springmadras og topmadras. Bunden består af en boxmadras, derefter har du en springmadras ovenpå / skummadras og derefter topmadrassen øverst som giver den ekstra faste støtte.

De 3 dele er delt individuelt, de findes også som full-cover så delingen i midten er usynlig så du har ÉN stor seng at boltre dig på. Plus det ser virkelig lækkert ud i dit soveværelse.

Elevationssenge giver ekstra støtte og fordele

Elevationssenge er rigtig gode til dig der gerne vil have den komfort at ved hjælp af en trådløs fjernbetjening kan du løfte hoved eller ben enden. Før i tiden var en elevationsseng en “luxus” seng, hvor det kostede et arm og et ben, men teknologien er blevet bedre… meget bedre såvel som processen og kvaliteten.

Kort fortalt, er du på jagt efter den ekstra komfort og støtte så du kan hæve sengen og have den fordel når du læser en god bog, eller har problemer med ryggen og gerne vil sove lige det højere med hoved enden så er en elevationsseng et klart fortrukket valg.

I dag findes elevationssenge også med en split topmadras så på den måde undgår du at have “hullet” i midten, men kun ved hoved og fodenden hvilket er virkelig lækkert.

Boxmadras også kendt som boxseng er ikke “bare” en madras

Før i tiden var en boxseng blot noget man købte fordi man var på SU eller ikke lige havde råd til de her store luksus senge som elevationsseng eller kontinentalseng. I dag har teknologien udviklet sig så meget, såvel som design og måden en boxmadras er opbygget på at du kan få fantastisk støtte og komfort ved en boxseng.

Mange købe den type senge i f.eks. 120×200 / 140×200 cm til deres børn som første “større” seng når de bliver 12-13år f.eks. (Kan i huske, før i tiden var det en sove sofa, det var det i hvert fald for mig som teenager.) En boxmadras med en rigtig god topmadras kan give en god nats søvn. Du får lige det ekstra lag af komfort ved hjælp af en topmadras, det er vores erfaring at det skal man altså ikke “gå på kompromis” med når det kommer til topmadras.

Det positive er dog at mange i dag sælger deres boxmadras med en dertilhørende topmadras, og igen fordi kvalitet, design og teknologi har udviklet sig så meget så er det ikke et “skjult” gebyr, og de kommer altså i høj kvalitet.

En opsummering og hvad skal du vælge?

Kort fortalt, vælg det du mener passer bedst til dig og dine behov. Nogle butikker giver dig endda mulighed for at se, mærke og ligge i sengen inden du køber den – selvom de også har en webshop. Så tag et kig online, find den seng du gerne vil have og afprøv den i deres showroom / butik, eller kontakt dem og forhør dig nærmere. På den måde sikrer du dig en god nats søvn, med optimal støtte, eksklusiv komfort hele natten i mange år.