Fem fantastiske massageprodukter til hjemmet

Fem fantastiske massageprodukter til hjemmet

Massageprodukter er et must-have for enhver, der gerne vil forkæle sig selv og få en afslappende massage. I denne artikel har vi samlet fem af de bedste massageprodukter på markedet lige nu. De er alle ideelle til hjemmet, da de er nemme at bruge og ikke kræver nogen form for ekspertise.

Massagepistol:

En massagepistol er et effektivt massageredskab, der kan bruges til at massere store muskelgrupper. Massagepistolen har en motor der kan give op til 4000 slag i minuttet, hvilket giver en massage der er dyb og afslappende. Derudover er en massagepistol udstyret med et batteri, så den er nem at bruge og transportere. Yderligere medfølger der forskellige massagehoveder, der kan bruges til at målrette massagen efter behov.

Pris: Fra ca. 1000 kr.

Massagestol:

En massagestol er en ideel løsning for dem, der ønsker at få massage på alle kropsdelene. Med en massage stol kan du nemt og hurtigt få massage af ryggen, nakken, benene og arme. Massagestoler har ofte forskellige massageprogrammer og funktioner, der kan bruges til at målrette massagen efter behov. Men massagestolen er luksus produkt, som kun de færreste har råd til. Men du får til gengæld en massage der er på højde med en professionel.

Pris: Fra ca. 6000 kr.

Magic Wand massageapparat:

En Magic Wand massageapparat er god til mange forskellige ting, men mest af alt, kan den give en god massage ved at vibrere. Massageapparatet har en stærk motor, der kan give massage af høj kvalitet. Den er udstyret med forskellige massagemønster og densiteter, så den kan bruges på alle kropsdelene.

Pris: Fra ca. 500 kr.

Massagepude

En massagepude er også god til at give massage på alle kropsdelene. Massagepuden har ofte forskellige massageprogrammer, der kan bruges til at målrette massagen efter behov. Med en massagepude kan du nemt få massage af ryggen, nakken, benene og arme. En massagepude giver en såkaldt Shiatsu behandling, der er en dybdegående massage.

Pris: Fra ca. 1500 kr.

Fodmassageapparat

En fodmassageapparat er ideel til dem, der har ondt i fødderne eller ønsker en afslappende massage. Massageapparatet har ofte forskellige massageprogrammer, der kan bruges til at målrette massagen efter behov. Fodmassageapparatet massagerer og stimulerer fødderne på en skånsom og effektiv måde.

Pris: Fra ca. 500 kr.

Massageolie:

En massageolie er god til at give massage på alle kropsdelene. Massageolien kan bruges til at målrette massagen efter behov og giver en glat og afslappende massage. Dette massageprodukt kræver dog en der vil give dig massage, specielt hvis der er på ryggen eller nakken.

Pris: Fra ca. 100 kr.